אלישבע גוהר
מהמשתמשים המובילים!
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
איור מקצועי
צילום מקצועי
הדמיות בתלת מימד
עריכה והפקת סרטים
- הוסף לסימניות
אין לי מושג מה זה הקליפ של האולפנה...חחחח
אלופהה
קיבלת השראה מהקליפ של האולפנה?
אין לי מושג מה זה הקליפ של האולפנה...חחחח
אלופהה
קיבלת השראה מהקליפ של האולפנה?
יהוו כמה שצחקתיבעקבות השתתפות בקורס בזום צץ לי תחת עטי שבוע שעבר המקבץ הזה. ראיתי כל סוג וסוג שכאן באותו היום. לא מגזימה.
אז איזה סוג אתם??
ואל תגידו "אני לא מופיעה כאן, אני נורמלית". כי אני לא קונה את זה.
צפה בקובץ המצורף 1048020
פידיאף לחסומים
בדיוק באתי להוסיף את "הבלעבוסטע המדומה"...חזק!!!
שכחת להוסיף את ההיא שמנסה בכח להוציא עיניים ולהראות כמה היא אשת חיל מתוקתקת
וצופה תו"כ קיפול כביסה במרץ(אמיתייי)
בהחלט רעיון!הצעה לשיתוף הבא: סוגי מרצים בזום![]()
גם אני : )חחחח גדול!
אני מאלה שעסוקים ומוסחים...
לפעמים דוקא מיקרופון הם מכבים, אבל לא מצלמהזו היפיפייה הנרדמת?
זו ששכחה לכבות מיקרופון ומשמיעה קולות של שינה עמוקה.
אמיתי אמיתי!!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים