סוגי עץ וציפויים

• הוסף לסימניות
הנגר הביא הצעה לחדר ילדים פורנית יצוקה מצופה מלמין.
לטענתו, התעקשות על סנדוויץ ופורמייקה היא טעות של כאלה שלא מבינים...
ופורנית וסיבית- הרבה יותר חזק,
ורק במקום עם לחות- עושים סנדוויץ..
מחיפוש מידע באינטרנט, יצאתי מבולבלת יותר...

אל תגידו לי מה אתם שמעתם ויודעים.
אני צריכה חוות דעת אמינה ומקצועית.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זול בשבילו יקר בשבילך,, ולאו דווקא בכסף,
את עלולה למצוא את עצמך עם ארון תלושי דלתות, מדפים מתעקמים מכובד
ועוד בעיות תחזוקה שאינן נחמדות כלל,
כל זה תלוי למה את זקוקה,
לארון בגדים בוודאי שלא מומלץ, וכן למדפי ספרים,
לנוי אפשר,
מה כן, שיתכן שהוא רוצה להביא לך פלטה עבה יותר ואז כמה שזה יפה ואולי בחלקו חזק יותר,
אם השטח שלך מצומצם, אז חבל על המקום.
כל זה על רגל אחת,

• הוסף לסימניות
אני לא מכיר חומר שנקרא 'פורנית יצוקה'.
יש חומר שלפעמים נקרא מלמין יצוק, שזה סיבית מצופה בנייר מלמין.
תלוי מאיזה יצרן, אבל לרוב זה לא רבע מהאיכות של סנדוויץ עם פורמייקה, לא מבחינת קילוף, לא מבחינת שבר, ולא מבחינת רטיבות.
אם זה החומר והנגר שלכם אומר שזה כמו סנדוויץ עם פורמייקה, הוא פשוט נוכל (כמו לצערנו הרבה מהמוכרים של ריהוט לחדרי ילדים. במטבחים יש פחות גנבים משום מה).

• הוסף לסימניות
בדיוק ככ הרבה נגרים מטעים בזה....
דבר נטסף צריך לדעת שגם בסנדוויץ יש כמה סוגים וממילא כמה איכויות...
אני לא מכיר חומר שנקרא 'פורנית יצוקה'.
יש חומר שלפעמים נקרא מלמין יצוק, שזה סיבית מצופה בנייר מלמין.
תלוי מאיזה יצרן, אבל לרוב זה לא רבע מהאיכות של סנדוויץ עם פורמייקה, לא מבחינת קילוף, לא מבחינת שבר, ולא מבחינת רטיבות.
אם זה החומר והנגר שלכם אומר שזה כמו סנדוויץ עם פורמייקה, הוא פשוט נוכל (כמו לצערנו הרבה מהמוכרים של ריהוט לחדרי ילדים. במטבחים יש פחות גנבים משום מה).

• הוסף לסימניות
אוף.
אני שמעתי עליו כ"כ הרבה המלצות.
לא יודעת מה לעשות.
חתמתי איתו כבר...
וזה מה שאומר לי.

אעדכן אתכם בהמשך...

• הוסף לסימניות
שאלה דומה-
בבירור על ספרית מדפים לסלון, הציעו לנו ספריה מסנדוויץ

דלתות MDF, אמרו שכך מקובל, זה נכון?

מדפים הם עושים MDF מעובה ל- 28 מ"מ, כי זה חזק יותר מסנדוויץ' (שמקבל בטן ברבות השנים)
הגיוני?

• הוסף לסימניות
שאלה דומה-

מדפים הם עושים MDF מעובה ל- 28 מ"מ, כי זה חזק יותר מסנדוויץ' (שמקבל בטן ברבות השנים)
הגיוני?
על הדלתות נכון.
על המדפים עד 80 ס"מ סנדוויץ (גם הרגיל) 1.7 ס"מ לא מקבל בטן.
לא יודע מה ממולץ

• הוסף לסימניות
שאלה דומה-

הגיוני?
דלתות אסור לעשות מסנדוויץ', רק MDF
מדפים MDF בעובי 28 מ"מ - מספיק טוב.

• הוסף לסימניות
אוף.
אני שמעתי עליו כ"כ הרבה המלצות.
לא יודעת מה לעשות.
חתמתי איתו כבר...
וזה מה שאומר לי.

אעדכן אתכם בהמשך...
עדיף לך להפרד ממנו יפה עכשיו לשלום עם כל האי נעימות, מאשר לריב איתו אח"כ ולהצטער כל החיים.

• הוסף לסימניות
פשוט משתלם לו לעבוד יותר עם החומרים האלה ולכן הוא משכנע
בעיניים של לקוח פשוט- ארון חדש עם פורמיקה +סנדוויץ יראה כמעט זהה לארון MDF עם ציפוי מלמין
ובגלל זה יש הרבה שרלתנים בשוק הנגרות
הם סומכים על זה שעוד כמה שנים שהכל יתחיל להתפרק , מגירות יפלו , פינות יתנפחו וכו' רב האנשים לא חוזרים אליהם ... כי זה לא נזק שרואים במיידי

• הוסף לסימניות
ארון ספרים בגימור צבע תנור עדיף סנדוויץ או MDF?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה