כללי סוג קובץ לא נתמך... מי יכול להוריד לי מפריפיק?

• הוסף לסימניות
הסברה קצרה ופשוטה איך להוריד קבצים מ'פריפיק' freepik.

א. כנסו לקישור הזה http://www.freepik.com/ ויפתח לכם חלון בצורה הזאת (תמונות הרקע מתחלפות בתדירות)
ScreenShot001.png

.שימו לב לחלון החיפוש שם אתם אמורים להכניס את המילים הקשורים לתמונה אותה אתם מחפשים. אין אפשרות של חיפוש בעברית. את הכל אנחנו מחפשים באנגלית אפשר לתרגם בתרגום גוגל. וגם מילים שאין אותם באנגלית המקצועית כמו חנוכה שופר וכו' אתם מאייתים באנגלית

ב.מכניסים את המילות לתוך חלונית החיפוש ולוחצים על search. אני חיפשתי למשל 'A bird on a branchw שזהו תרגום של ציפור על ענף. זה מה שעלה לי.
ScreenShot003.png

שימו לב בצד שמאל לכיתוב המסומן שם האתר מביא לנו הצעות וממליצה לרכוש תמונות בנושא בה התעניינו מחברת שוטרסטוק ובתשלום מלא, ולכן כל השורה הראשונה עם התמונות הממוזערות שהם רק המלצות ודוגמאות משוטרסטוק לא מיועד כעת בשבילנו אם אנחנו מחפשים תמונות חינמיות של פריפיק.

ג. כמו שכבר כתבו קודמי, ישנם שתי סוגים של תמונות יש את התמונות תחת השם selection הניתנות להוריד חינם לכל מי שליבו חפץ תמורת זה שהוא שם קרדיט לפריפיק, ויש את התמונות תחת השם premium אותם לא ניתן להוריד באם לא רכשנו מנוי, וכשרוכשים מנוי מובן מאליו שאפשר לקחת את הקרדיט לעצמנו :) . כל מה שיש לו איקון של כתר סימן שהוא פרמיום - למנוים בלבד ומה שיש לו את האות S באנגלית זהו תמונה חימנית. שימו לב לאיקונים של כתר המסומנים בתמונה.
ScreenShot004.png

ד. אחרי שבחרנו את התמונה הרצויה אנחנו פשוט לוחצים עליו וזה מה שנפתח לנו.
ScreenShot006.png

שימו לב לריבוע הירוק עם הכיתוב free dowunload שם גם מופיע כמה שוקל הקובץ, ושם יש גם את התנאי שחייבים לתת קרדיט לאתר. אנחנו לוחצים על הריבוע.

ה.
זה מה שיעלה לנו
ScreenShot005.png
חכו בין 5 ל 10 שניות וההורדה מתחילה.

הרבה הצלחה.

קבצים מצורפים

• ScreenShot006.png
    ScreenShot006.png
    KB 516.6 · צפיות: 19
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
משום מה- פתאום הוא לא מוריד לי.
מה יכולה להיות הסיבה?
אולי יש מישהו שמוכן לעשות לי את השירות? (אשלח לו לינק ויוריד לי את התמונה)
תודה רבה מראש!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה