סוג של גיבוי

• הוסף לסימניות
יש לי תוכנה - שתוך כדי עבודה -
היא יוצרת בתקייה מסויימת קובץ,
הקובץ נשאר בתקיה למשך כשתי שניות - ונמחק אוטומטית- [לגמרי - אפילו לא לסל המיחזור] (כך פועלת התוכנה)
אני צריך איזו תוכנה - שפשוט מאוד תעתיק לי מיידית (!) כל קובץ הנכנס לתקיה זו -
כך שכאשר התוכנה תמחק את הקובץ - הוא יהיה קיים לי בגיבוי

תודה לעוזרים!

• הוסף לסימניות
חשוב שתפרט יותר על התוכנה בכדי שנוכל למצוא לך פתרון מתאים,

מסתבר שגם בזמן שהקובץ נמצא הוא בשימוש כך שלא ניתן להעתיק אותו.

• הוסף לסימניות
תוכל ליצור משימה מתוזמנת שרצה כל רגע ברקע ומופעלת אוטומטית כשהתוכנה מופעלת עם פקודה להעתיק כל מה שיש בתיקיה לתיקייה אחרת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 957;2252597:
חשוב שתפרט יותר על התוכנה בכדי שנוכל למצוא לך פתרון מתאים,

מסתבר שגם בזמן שהקובץ נמצא הוא בשימוש כך שלא ניתן להעתיק אותו.

לדעתי ניתן להעתיק- אך לא לגזור , לא ????

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י qwerrrewq;2252739:
תוכל ליצור משימה מתוזמנת שרצה כל רגע ברקע ומופעלת אוטומטית כשהתוכנה מופעלת עם פקודה להעתיק כל מה שיש בתיקיה לתיקייה אחרת

- היה לי שאלה אחת - עכשיו כמה שאלות ........... -
הוה אומר............
ליצור משימה מתוזמנת - של איזה תוכנה?
וכיצד מקשרים אותה לתוכנה,
ואיך נותנים לו פקודה של העתק?

???????? ???????? ???????

• הוסף לסימניות
תן לי את נתיב התיקייה המדוייק.

• הוסף לסימניות
שלחתי נתיב בפרטי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה