סוג של סגנון

• הוסף לסימניות
התלבטות בין סגנונות.
יש העדפה?

קבצים מצורפים

• זקן מסוגנן 1.png
    KB 427 · צפיות: 35
  • זקן מסוגנן 2.png
    KB 259.6 · צפיות: 0
  • זקן מסוגנן 3.png
    KB 124.2 · צפיות: 29
  • זקן מסוגנן 4.png
    KB 312.8 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
תלוי. למה זה מיועד?
השני או הרביעי.
ההצללה בשחור בפנים של הראשון עושה אותו חולה או יותר מזה..

חוץ מהעניין איזה עדיף, המבט שלו לא עושה לי טוב. ישיר מידי, גלוי מידי, ובכלל כל מה שהוא משדר לא נח.

• הוסף לסימניות
לי זה נראה אותו סגנון שמציג שלבים בעבודה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י *לאה;1297347:
לי זה נראה אותו סגנון שמציג שלבים בעבודה.

אבחנה מעולה.
באמת האיור השני היה אמור להיות סופי, אבל הלקוח ראה את הסקיצה - שזה הרביעי, ופתאום חשק בה או באיחוד בינה לבין הצבע.
מיועד לכריכה לספר למבוגרים באנגלית.

• הוסף לסימניות
שילוב של 2 עם 4 יכול להיות מעניין,
אם תוריד את קו המתאר של הסנטר ותעדן את הקווים של הסקיצה.

• הוסף לסימניות
אהבתי את הראשון מאוד!
זה נראה שיש לו משקפיים- זה רק קווי עזר לסקיצה??? הם נעלמות באיור השני והשלישי...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אבש;1297270:
חוץ מהעניין איזה עדיף, המבט שלו לא עושה לי טוב. ישיר מידי, גלוי מידי, ובכלל כל מה שהוא משדר לא נח.

שאלה, עוד מישהו חושב ככה?
חשובה לי דעתכם בנושא.

• הוסף לסימניות
איורים מעולים!
אהבתי את השני, אבל חסר בו לדעתי את "הפיצ'רים" של הראשון..
הראשון פחות יפה, אבל יש בו יותר עומק -לעומת השני שנראה שטוח..
אולי עדיף לתת לו גוונים יותר כהים בהצללות?..

• הוסף לסימניות
אהבתי את השני. אם הוא יופיע על רקע כהה אז זה בסדר. אם על רקע בהיר אז כדאי להכהות.
מה שמפריע לי זה שהאור בעיניים ממוקם בצד ימין והאור על הפנים בצד שמאל. אבל זה באמת בקטנה כי הציור נפלא!!! אהבתי מאוד!! מקסים לדעתי לכריכה של ספר!

• הוסף לסימניות
תודות לכולכם, אנשים יקרים.

רציתי שתתיחסו ספציפית לבעיה שהציפה אבש ואני מצטט אותה:
"חוץ מהעניין איזה עדיף, המבט שלו לא עושה לי טוב. ישיר מידי, גלוי מידי, ובכלל כל מה שהוא משדר לא נח."

גם לכם זה הפריע?
תודה על אצילות לבכם.

• הוסף לסימניות
אישית, לי זה לא הפריע.

• הוסף לסימניות
לא הרגשתי בכך.
אם כבר - בתמונות 2 ו 3 -הפריע לי משהו באזור הלחיים והאף - חלק יותר מדי. לא טבעי לגיל כזה. תחושה שלי.

• הוסף לסימניות
אולי זה בגלל שהוא נראה טיפוס "יקה" מובהק...
יש מצב שזה קצת מלחיץ :D

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה