סוד הגן הקסום

• הוסף לסימניות
חבל שאין אייקון של פרחים:)

קבצים מצורפים

• 2K8A5296.jpg
    2K8A5296.jpg
    KB 121 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
מטריף!
איזה אושר.
חלום של תמונה.

• הוסף לסימניות
חלומייייייייי!!!
מחכה כבר שיהיה לי ילד בגיל כזה לצילום.

• הוסף לסימניות
גיל באמת מקסים,
והתמונה גם..
אהבתי שהרקע לא תופס ת'עין והילד דומיננטי .

• הוסף לסימניות
תמונה יפה
פעם הבאה הייתי מנסה לסובב טיפה את האופניים עם הילד לחזית שיראו טיפה יותר מהצד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tzivi;2085726:
תמונה יפה
פעם הבאה הייתי מנסה לסובב טיפה את האופניים עם הילד לחזית שיראו טיפה יותר מהצד

אם הייתי שמה יותר מהצד את האופניים, גם הילד היה יותר מצד.

היה חשוב לי שהילד יהיה בחזית. זה ילד קטן אפילו לא עומד לבד, יש מדף קטנטן שהוא יכול לשבת עליו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מרגלית ויסברג;2085739:
אם הייתי שמה יותר מהצד את האופניים, גם הילד היה יותר מצד.

היה חשוב לי שהילד יהיה בחזית. זה ילד קטן אפילו לא עומד לבד, יש מדף קטנטן שהוא יכול לשבת עליו.

הבנתי

• הוסף לסימניות
נראה לי שהתבלבלת והיית צריכה לשים את התמונה הזאת גם בהתחלה.
פ-צ-צ-ה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 23;2088008:
נראה לי שהתבלבלת והיית צריכה לשים את התמונה הזאת גם בהתחלה.
פ-צ-צ-ה.

צודקת :)

האמת אני יכולה להוסיף עוד כמה לסט הזה

• הוסף לסימניות
מקסים
השניה מהממת. שווה אשכול נפרד
חבל שאין אייקון של מצלמה חדשה :)

• הוסף לסימניות
מרגול מה את מתקמצנת, שפכי..!
תמונות נהדרות שתיהן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה