זה באמת נראה פה אפור יותר מאצלי.נכתב ע"י RacheliM;1347935:תפיסה מקסימה שרי!!
אם שחור לבן - אז תני קצת יותר קונטרסט,טיפה להבהיר כי הפנים חשוכות (בגלל האור האחורי החזק)
וקצת יותר 'קסם' לתמונה... מצרפת הצעה שלי.
המלצה לכל מי שקורפ תמונות - תוסיפו מסגרת.
משגע אותי לראות קרופ ככה....
צודקת שזה קצת מדי שרוף.נכתב ע"י s20000;:רק לי מפריע האור על השיער?עושה תחושה של הדבקה.
נכתב ע"י sarigold5;1348092:צודקת שזה קצת מדי שרוף.
דאגתי שהפנים שלהם תהינה חשופות טוב ולכן השיער נשרף ברמה שאין מה להחזיר, אם הייתי שמה רפלקטור זה היה עוזר.
לפעמים, לא תמיד.נכתב ע"י YB nekuda;1348103:אני חושבת שהעריכה של רחלי מיטיבה עם התמונה
איך שאני רואה את הדברים:
תמונה שחור לבן = תמונה שלא הצליחה מי יודע מה. אבל אהבתי בה משהו אז הצלתי אותה איכשהוא עם אפקט שחור לבן...
ברגע שהשחור לבן עשוי טוב עם קונטרס טוב אז יש סיפור והתמונה היתה חייבת שחור לבן כי ככה רואים את הסיפור שלה/את הקסם/את משחקי התאורה/ את מפגש האור בעצמים.
בצבעוני כל זה נאבד..
לכן, לדעתי, אם עושים שחור לבן - כדאי שיראו מה מיוחד בתמונה שהיא ש"ל. (ולרוב זה מגיע עם קונטרס טוב ומעט חזק מהרגיל)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים