• הוסף לסימניות
:rolleyes: החלפתי את המטריה של הרקע נראה לי שזה עזר ללבן שלי (לפני כן לא הצלחתי להגיעה ללבן ) ומהצד הוספתי רפלקטור זהב כדי לחמם אני אוהבת את התוצאה ( לא עבר עיבוד) מה דעתכם ?

• הוסף לסימניות
שיפור בכמה רמות מהקודם
התאורה על הילדים פחות טובה
הרפלקטור לא מורגש

• הוסף לסימניות
מה לשפר בתאורה הקדמית ?

• הוסף לסימניות
הרפלקטור בשמאל?
רואים, ולדעתי זה קצת מיותר
איזה מרכך יש לפלאש הקדמי?
אה...
מאיפה הספסל? איזה מתוק..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ויזואלי;1380829:
הרפלקטור בשמאל?
רואים, ולדעתי זה קצת מיותר
איזה מרכך יש לפלאש הקדמי?
אה...
מאיפה הספסל? איזה מתוק..
הפלש הקדמי מרוכך עם סופטבקס
והספסל סחבתי אותו מחברה שמעצבת אירועים שהביאה אותו מהונלולו ;)

• הוסף לסימניות
פצצה...

שירה :)
הצלחת להלהיב אותי...
תמונה פצצה .אהבתי את התפיסה המוצלחת.{של הסוד}
והספסל... זה משהו אדיר.
תמונה פצצה
התאורה אכן לא מושלמת. וחסר לי מאוד העיבוד של התמונות.
{ממליצה לך לא להעלות תמונות לפי עיבודן . זה פשוט: 2 עולמות אחרים.;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מלכי אייזנבך;1386476:
{ממליצה לך לא להעלות תמונות לפי עיבודן . זה פשוט: 2 עולמות אחרים.;)
אני ממליץ באופן כללי לא לצלם באופן שיצריך עיבוד כזה, שיגרום לכך שזה יהיה "2 עולמות"

• הוסף לסימניות
תודה מלכי
בכוונה לא עיבדתי חשוב לי מאוד להגיע ללבן מושלם בצילום לכן העלתי כך כדי לקבל ביקורת (מטרית תאורה חדשה שקצת בלבלה אותי ורוצה להגיע איתה למושלם )

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה