• הוסף לסימניות
מחפשת חנות שמשווקת שעוני סווטש
בבני ברק

• הוסף לסימניות
סליחה על התשובה הסוטה מהשאלה, אבל זו גם תשובה;
בררתי רבות, והמחיר סווטש הבזול ביותר שמצאתי היה בחנות "אילן פרל- שעונים" בירושלים.
מדובר בהפרשים ענקיים.
לדוג': שעון קטן של סווטש עולה בחנויות רבות 360 ש"ח
ואצלו... 250!!!
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
לאילן פרל יש גם חנות בתל אביב אם אני לא טועה......

• הוסף לסימניות
ממליצה מאד על דימונד טיים
מבחר ושרות מעולים

• הוסף לסימניות
ואני אומרת לך לחשוב פעמיים על סווטש.
עם נסיון של 3 שעונים שלהם בחמש שנים האחרונות, השעון הפסיק לפעול פתאום, כמובן חודש חודשיים לאחר תום האחריות, ו3 פעמים פשוט זרקתי לפח...
קניתי בדיאמונד טיים - הייתי מרוצה מהשרות לשעון אחד שהתקלקל בתוך תקופת האחריות והחליפו אותו בחדש - אין פתרון אחר!

• הוסף לסימניות
ובאותו נושא---

איזה שעון כדאי לקנות? אני בדיוק עכשיו לפני קנית שעון.

איזה שעון מומלץ? עד 250 ש"ח - יש חיה כזאת???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מירוני;872130:
ובאותו נושא---

איזה שעון כדאי לקנות? אני בדיוק עכשיו לפני קנית שעון.

איזה שעון מומלץ? עד 250 ש"ח - יש חיה כזאת???

הנה התשובה בתחילת האשכול...-
נכתב ע"י איכות;871882:
סליחה על התשובה הסוטה מהשאלה, אבל זו גם תשובה;
בררתי רבות, והמחיר סווטש הבזול ביותר שמצאתי היה בחנות "אילן פרל- שעונים" בירושלים.
מדובר בהפרשים ענקיים.
לדוג': שעון קטן של סווטש עולה בחנויות רבות 360 ש"ח
ואצלו... 250!!!
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י free;872102:
ואני אומרת לך לחשוב פעמיים על סווטש.
עם נסיון של 3 שעונים שלהם בחמש שנים האחרונות, השעון הפסיק לפעול פתאום, כמובן חודש חודשיים לאחר תום האחריות, ו3 פעמים פשוט זרקתי לפח...
קניתי בדיאמונד טיים - הייתי מרוצה מהשרות לשעון אחד שהתקלקל בתוך תקופת האחריות והחליפו אותו בחדש - אין פתרון אחר!

מעניין.. אני הולכת כבר שנתיים וחצי עם שעון שלהם מרוצה מאוד! (דגם יקר טיפה)
קניתי בזמנו אצל ראנל.

לדעתי לא יכול להיות שעון יותר טוב לאמא. במחיר שהוא עדיין לא נחשב יקר.
לא צריך להוריד אותו שעושים כלים מקלחות אפילו ללכת לבריכה ולים אפשר איתו והוא גם קל מאוד!
בעייני שעון ליום יום מושלם!

• הוסף לסימניות
התורה חסה על ממונם של ישראל...

סליחה על ההקפצה אבל חשבתי שחשוב לידע!!!
יש לי שעון סווטש כמה שנים בשימוש יומיומי. עברה כמובן האחריות, והשעון בימים האחרונים התחיל לפגר. פניתי לחנות שעונים גדולה באיזור גאולה ואחרי בדיקה קצרה אמר הבנאדם- בעיה במנגנון, אין מה לעשות. התעצבנתי מאוד על החמש מאות שקלים ששילמתי עליו וכבר התחלתי לבדוק את הקניה הבאה, לפני כן החלטתי לנסות בכל אופן ללכת לאילן פרל- שם קניתי אותו אולי יהיה זיכוי חלקי או משהו...
לתדהמתי!!! אחרי שהתעסק עם השעון כמה רגעים והחליף בטריה, אמר לי לבדוק את השעון כמה ימים אם אכן זו היתה בעיה של הבטריה ולדעתו בכלל אי אפשר לדעת איפה הבעיה לפני שמנסים בטריה חדשה !!
רק לחשוב שהייתי זורקת את השעון היקר הזה וקונה חדש... קחו בחשבון ואל תתפתו לזרוק בקלות!!

• הוסף לסימניות
ולחברה שלי דרשו 2,500 ש"ח (כן!) על תיקון שעון ראדו כי 'הלך המנגנון',
שען פשוט החליף בטריה,
ולשעון, לארנק ולגברת - שלום.

• הוסף לסימניות
אני כבר שנים עם קסיו, גם הכי זול (עלה לי לא יותר מ130 ש"ח)
גם עיצוב נעים ונאה,
גם שוטפת עם זה את כל העולם,
גם מחזיק מעמד יפה (ויש אחריות לשנה)
מה עוד נבקש?

• הוסף לסימניות
בקיצור- לפתח אופטימיות זהירה ולא להאמין למייאשים :)
הענין בסווטש שיש נטיה לזרוק כי אין להם תקנה, אבל צריך לנסות לפחות פעמיים לפני השלכה סופית.

• הוסף לסימניות
טוב, אושר, סווטש זה סוג של תכשיט. על תכשיט משלמים, לא?

• הוסף לסימניות
הי כבר עבר הרבה זמן האם יש לישהי מידע איך אני משיגה דגם מסויים של סווטש אני יצרף תמונה עם הבר קוד
ממש תודה.....
image (1).png
image.png

• הוסף לסימניות
אני אף פעם לא התעסקתי עם אמזון אני גם ככה לא מצילחה להירשם כי צריך SMS ברישום
בכל אופן המחיר באמזון הוא 195$ שהיום זה כמעט 800 ש"ח
אני מחפשת מישהו כאן בארץ אפילו שאפשר להזמין את זה דרכו וזה יצא יותר זול

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה