סוויטש בין שני מחשבים - עזרה דחופה

• הוסף לסימניות
חיברתי שני מחשבים על מסך אחד
סוויטש של KVM
אינלי מושג למה אבל כל פעם כשאני פותחת איזה תוכנה , פוטושופ וכו' , או לחילופין התקנה מסוימת , הסוויטש קופץ לי ממחשב למחשב ולא מוכן להישאר על המחשב עם התוכנה שפתחתי (כרגע זה בעצם בעיה על מחשב אחד, לא ניסתי את אותה בעיה על המחשב השני)

רק אחרי כמה פעמים שאני מתעקשת איתו לסגור את התוכנה הוא חוזר
עוד בעיה - אולי זה קשור בכלל - בסוויטש עצמו הכנסתי את המתאם של העכבר והמקלדת הניידים וכן החיבור לרשת שלי (WIFI)
כשזה קורה - לפעמים הוא פשוט מאפס לי את החיבור USB של העכבר / הרשת וצריך לחבר אותם מחדש או שלחכות כמה שניות עד שהוא "טוען" אותם שוב

איפה הבעיה? המתאם עצמו לא טוב או שאיך אני מסדרת את הבעיה הזו?
ממש אי אפשר לעבוד ככה :(

• הוסף לסימניות
איזה דגם הKVM

הKVM תקול כנראה או שהדרייבר שלו לא מתאים

• הוסף לסימניות
זה מה שכתוב עליו
2 port USB KVM Switch
Gold Touch

זה הדגם או שאמור להיות מספר מסוים?

תודה על התשובה המהירה!

• הוסף לסימניות
תנסי לפרוק לו את החשמל (ניתוק שני חיבורי המסך ממנו- ולחבר שוב)

• הוסף לסימניות
בשביל לפרוק לו את החשמל מספיק לנתק את 2 ה USB
אין חשמל בחיבור DSUB15 (היינו ה VGA הכחול)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bris;2240267:
בשביל לפרוק לו את החשמל מספיק לנתק את 2 ה USB
אין חשמל בחיבור DSUB15 (היינו ה VGA הכחול)

תעשה ניסיון תנתק את כל החיבורי usb ותראה שהנורה עדיין דולקת עליו. (pin 9)

• הוסף לסימניות
בשני ה kvm שיש לי (aten) אין שום נורה כשאין usb

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכל העוזרים!

אכן עשיתי כעצתכם , עזר חלקית , זה עדיין קופץ - מתנתק לשניה כל כמה זמן , כשאני לוחצת מקש רווח על איזה תוכנה או מנסה להתקין משהו
הבעיה היא שלוקח לזה כמה שניות כי הוא מאפס את הרשת והעכבר והמקלדת שמחוברים דרכו,
אם ככה, האופציה היחידה זה שה סוויטש לא תקין?
התקנתי על שני המחשבים את הדרייבר המצורף .. לא רואה בעיה אחרת.

או שככה זה אמור להיות?
(שוב , עכשיו זה לא מעכב לי מעבר ממחשב למחשב , אבל הוא מתנתק לאיזה שניה וחוזר לפעול)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה