סוזוקי בלנו 97 למכירה - מצב מעולה!

• הוסף לסימניות
מפרסם עבור מישהו - נא לא לפנות אלי בנושא:

למכירה:
סוזוקי באלנו, אוטומאטית GLX, שנת 1997, יד שניה (!), פרטית, 150,000 ק"מ, טופלה במוסך מורשה, מצב מעולה.
טסט: 04.2015
טלפון: 054-6640769
באיזור המרכז.

קבצים מצורפים

• image001.jpg
    KB 170.3 · צפיות: 13
  • image002.jpg
    KB 14.3 · צפיות: 12
  • image003.jpg
    KB 96.4 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
מזגן? מצב קוסמטי פנימי? שותה דלק אחת ל...?

• הוסף לסימניות
לא ראיתי את האוטו מבפנים. זה היה רכב שני או שלישי של משפחה, ולא היה בשימוש מסיבי, ואני מניח שמצבו הפנימי טוב מאוד.

לסוזוקי באלנו יש צריכת דלק נמוכה מאוד, בעיקר מחוץ לעיר (לי יש סטיישן, ובנסיעות לצפון בכביש 6, הוא לוקח לי בערך ביחס של 1-18, בדוק).

• הוסף לסימניות
תודה על התגובה.

אני רוצה לראות תמונות פנימיות, ולא להסתמך על...

בנוסף, אני רוצה לדעת כמה צריכה האוטו הזה צורך. יכול להיות הבדלי צריכה שמים וארץ בין רכב אחד לשני, אפילו באותו דגם-מודל.

• הוסף לסימניות
צור קשר בטלפון הרשום מעלה. מעבר לזה אין לי מידע נוסף. בהצלחה.

• הוסף לסימניות
תודה.

שיערתי שזו תהיה התשובה בסוף, אבל ניסיתי.. :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה