סוכה בראש העגלה

• הוסף לסימניות
אשמח מאד לעיצות והדרכה לבנית "סוכה בראש העגלה" לתערוכת סוכות לסיום מסכת סוכה.

תודה בשמי ובשם הבן החמוד והנלהב שלי

• הוסף לסימניות
תפרטי מה זה אומר בשביל כל אלו שלא למדו מסכת סוכה, וננסה לעזור לך :)

• הוסף לסימניות
חייב שיהיה גם סוס?
כי סוס קשה לעשות לבד אם אתם לא אומנים גדולים.
או שתקחו סוס פלסטיק או שפשוט תבנו עגלה בלבד, ותגידו שהסוסים עכשיו באורווה :)
אני גם מנחשת שכדאי שזאת תהיה עבודה שהילד הוא המבצע העיקרי, לא?
אז העגלה עצמה לדעתי יכולה להיות מכסה של קופסת נעלים, יופי של גודל, תצפו בטפט עץ או במקלות ארטיק.
ארבעה גלגלים יכולים להיות כל פקק גדול, מצופה או מרוסס.
בקדמת העגלה תחברו מדף קטן לעגלון.
בשתי צידי העגלה - שתי מקלות שאליהם קושרים את הסוסים, המקלות יכולים להיות גם כן ממקלות ארטיק.
וזהו, יש לכם עגלה יציבה למדי.
הסוכה עצמה - או קרטון מצופה או מקלות ארטיק ודבק חם...
סכך - שיפודים, יראה כמו מחצלת.

מקווה שעזרתי, הזכרת לי את הסוכות שבניתי אי פעם עם האחים שלי...
זכורות לי שתים מהן, סוכה על גבי סוכה וסוכה גבוהה מ-אני-לא-זוכרת-כמה אמה, את שתיהם היה די קל לבצע.
אם הבן שלך לא מקובע על העגלה - תציעי לו סוכה גבוהה, זה ממש קל, פשוט בנינו אותה בתוך קרטון של ניילון נצמד כשהוא עומד על צידו, ציפינו מבחוץ בטפט עץ ומבפנים בנייר לבן, ולמעלה שמנו שיפודים לסכך, וזהו, קישטנו...

• הוסף לסימניות
חייב שיהיה גם סוס?
כי סוס קשה לעשות לבד אם אתם לא אומנים גדולים.
או שתקחו סוס פלסטיק או שפשוט תבנו עגלה בלבד, ותגידו שהסוסים עכשיו באורווה :)
את הסוס נקנה בחנות.
אני גם מנחשת שכדאי שזאת תהיה עבודה שהילד הוא המבצע העיקרי, לא?
לא ממש.
זו אמורה להיות עבודה יפה בשיתוף מבוגרים ותהיה תערוכה משמעותית.
אני רוצה מראה של עגלה יותר מקופסאת נעליים עם פקקים של בקבוקים לגלגלים. כלומר, קופסאת נעלים גם אני חשבתי וכבר יש אבל גלגלים איך עושים או איפה קונים שיראה יותר אמיתי.
אם הבן שלך לא מקובע על העגלה - תציעי לו סוכה גבוהה, זה ממש קל, פשוט בנינו אותה בתוך קרטון של ניילון נצמד כשהוא עומד על צידו, ציפינו מבחוץ בטפט עץ ומבפנים בנייר לבן, ולמעלה שמנו שיפודים לסכך, וזהו, קישטנו...
כל ילד קיבל איזו סוכה להכין, זו לא בחירה שלו.

תודה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה