דרוש מידע סוכה בתוך הסלון- איך זה נראה מבחינת יופי ועיצוב ?

• הוסף לסימניות
שלום ,
אני יודעת שהיו הרבה פורומים על סוכה בסלון . אבל אף אחת לא העלתה תמונה איך נראה סלון מעוצב עם סוכה בסלון.... אפשר לסגור בצורה יפה ? שיראה כהמשך לעיצוב הגבס בתקרה הרגילה ? אני מתלבטת אם ללכת למעצבת שתתן לי רעיונות חדשים ... או שזה סתם בזבוז ואקבל את אותם תשובות שיש פה בפרוג... אודה לכן מאוד מאוד אם תוכלו להעלות תמונות של תקרה מעוצבת בסלון שחלק ממנה היא סוכה ....

• הוסף לסימניות
זה מהאתרי של @א שיינפלד

• הוסף לסימניות
זה מהאתרי של @א שיינפלד

תודה !
נכנסתי לאתר אבל לא ממש רואים את התקרה המדוברת בתמונות... אבל טוב לדעת שיש מעצבת עם פתרון מעניין...

• הוסף לסימניות
תודה !
נכנסתי לאתר אבל לא ממש רואים את התקרה המדוברת בתמונות... אבל טוב לדעת שיש מעצבת עם פתרון מעניין...
מצרפת תמונה יותר ברורה
אבל פחות איכותית ויפה

קבצים מצורפים

• DSC_0561.JPG
    DSC_0561.JPG
    KB 455.9 · צפיות: 157
  • הוסף לסימניות
עדיין מפריע לי כל ה"מסטיק "הזה שמדביקים את המסגרת.
כל שבוע זה מציק לי מחדש.
יש לך מה להציע לי? אשמח--

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
וואו !!! תודה על כל התמונות של "מעוצבים" , נראה מדהים !!! עכשיו אני כבר ממש רוצה להגדיל את הסלון על חשבון המרפסת סוכה ...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כן
סרגלים פולימרים
קנינו בוולטופ בברכפלד
תודה ! רעיון יפה !!! אני ממש אוהבת תקרת מתיחה - בריסול, אז חשבתי שאולי יהיה אפשר לדמות את זה עם פרספקס מבריק שיעמוד על מסגרות וכו'.... מעניין אותי אם מישהי עשתה או ראתה משהו כזה....

• הוסף לסימניות
זה מהאתרי של @א שיינפלד

הלייסטים זה חוץ מהתקרה האקוסטית?

• הוסף לסימניות
וואו !!! תודה על כל התמונות של "מעוצבים" , נראה מדהים !!! עכשיו אני כבר ממש רוצה להגדיל את הסלון על חשבון המרפסת סוכה ...
היי, בדיוק ראיתי את ההודעה שלך
את יכולה ליצור קשר עם מעוצבים
זה חלק מהתחום התמחות שלהם
והעבודות שלהם מדהימות בכל קנה מידה!

בגלל שהם כ"כ עסוקים חבל שהם לא לוקחים צילום מקצועי, לא מספיק רואים כמה שזה מדהים.

גילוי נאות: זה אחי.

• הוסף לסימניות
איזה תומכים או קונצטרוקציה עשית?
סביר להניח שהסרגלים יכולים ברבות הזמן לקבל בטן, לא?
יש להם הרבה חיזוקים מהצד השני
כדי שלא יקבלו בטן
(הם פולימרים, יכולים לקבל בטן גם במיידי, לא רק אחרי זמן)

• הוסף לסימניות
היי, בדיוק ראיתי את ההודעה שלך
את יכולה ליצור קשר עם מעוצבים
זה חלק מהתחום התמחות שלהם
והעבודות שלהם מדהימות בכל קנה מידה!

בגלל שהם כ"כ עסוקים חבל שהם לא לוקחים צילום מקצועי, לא מספיק רואים כמה שזה מדהים.

גילוי נאות: זה אחי.
עבודות מהממות יש להם נראה מדהים! (y)
רק חבל שמעל הסלון שלי יש דירה ועוד דירה ועוד דירה...:LOL:

• הוסף לסימניות
אשמח להבין איך משתמשים עם זה לסוכה?
מה יש מעליהם?
תודה רבה
הלייסטים הם לא סכך
למרות שזה רעיון לעשות לייסטים עץ..
לא יודעת מבחינה הלכתית
מעל יש גג נשלף רגיל
הלייסטים הם ליופי
מורידים אותם לסוכות
ועל אותם קורות שמחזיקות את הלייסטים שמים סכך

• הוסף לסימניות
יש מוצר מדהים של חברת open art
הוא מינימליסטי מאד
נראה כמו המשך של תקרת הגבס
אפשר גם לתת עליו ספוטים ואז תקרת הסלון נראית אחידה ממש ולא ניכר שיש סוכה.
התמונות כאן-לא בטוחה שהן עבור שימוש של סוכה
אולי יותר פתח טיפול,
אבל זה המוצר.
bcce7bc1-66be-4a3f-a37e-8b64d2347363.jpg
1f379465-9c3c-4630-b050-7e29925e3424.jpg

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה