סוכה מיניטורית

• הוסף לסימניות
בני בנה סוכה מיניאטורית מעץ, וכן בנה שולחן .
הוספנו מיטה אנשים צלחות סכום ארונית וכו' מפלימוביל.
איך הייתם ממליצים להדביק את הפריטים לסוכה או לעצמם,(האיש מפלימוביל לכסא פליימוביל) ?

בלי להרוס את הפלימוביל!

דבק מסטיק ? -לא יזיק , אבל ידביק בכלל?
דבק חם?- ידביק טוב כניראה ,אבל ירד אח"כ ?
דבק יו ?-ניראה לי שלא ירד אח"כ.

מה הייתם ממליצים?
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
פלסטלינה.

הייתי ממליצה לחבר מדף ולהניח את הסוכה עליו.

• הוסף לסימניות
דבק חם קשה מאד להוריד אח"כ.
מנסיון מר שהיה לי בתור נערה כשהדבקתי חלקי פליימוביל בדבק חם לצורך תערוכה.

• הוסף לסימניות
מישהו אמר לי פעם שדבק חם יורד מצוין עם פן לשיער בחימום קל, שוה לנסות

• הוסף לסימניות
דו"צ

• הוסף לסימניות
אני עשיתי עם דבק חם ומחזיק כבר כמה שנים טובות

• הוסף לסימניות
יש לי משהו..
דבק פיתה (כך הוא מכונה) זה נראה כמו פלסטלינה ופעם היו אוטמים בעזרתו את החיבור של הניאגרה לצינור המים שבגב האסלה.
הוא דביק אבל שומר על גמישות כך שניתן להסירו די בקלות.

קניתי קופסה כזאת והשתמשתי רק במעט, אם את מוכנה להגיע לכאן אני אתן לך בשמחה.

• הוסף לסימניות
הדבק מסטיק צהוב שהסמינריסטיות היו משתמשות בו ל"מראה לוח" קיים עדין?
אם כן, זה יכול להיות פיתרון.

• הוסף לסימניות
דבק חם

אני הדבקתי חלקי פלימוביל לקישוט עם דבק חם. וירד בקלות אחרי החג

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה