ביטוח מכבים במודיעין עיליתאני צריכה להחליט על קרן פנסיה לשכירה ועצמאית יחד,
איזה סוכן ביטוח מומלץ?
כמה סוכן לוקח לפגישה?
קחי בחשבון שסוכן ביטוח לוקח הפרשים בדומה לתיווך
אני חושבת שסוכן הביטוח מקבל את התגמול שלו מחברות הביטוח. לא מאיתנו הלקוחות המבוטחים.קחי בחשבון שסוכן ביטוח לוקח הפרשים בדומה לתיווך
אני חושבת שסוכן הביטוח מקבל את התגמול שלו מחברות הביטוח. לא מאיתנו הלקוחות המבוטחים.
אני מכירה אחד בשם - מנדי גפנר, הוא מעולה. יש לו משרד באלעד.אני צריכה להחליט על קרן פנסיה לשכירה ועצמאית יחד,
איזה סוכן ביטוח מומלץ?
סוכן הביטוח ינסה לשכנע אותך ללכת למשהו ששוה לו ולכן לא לוקח על זה כסף כי מקבל מחברות הביטוח
יועץ פנסיוני לוקח ממך- הלקוח כסף כי מייעץ לך!! מה טוב לך!!! לא קבל אחוזים או כספים מחברות הביטוח
בהצלחה
כדי לדעת מה טוב לך, את יכולה לפנות ליועץ פנסיוני (בתשלום, כי כך האינטרס שלו לעזור לך ולא לחברת הביטוח. אסור ליועץ פנסיוני לקבל כסף מחברות הביטוח.)
יש גם גמ"חים שנותנים ייעוץ - אני פניתי לאחד כזה
מצטרפת גם להמלצה החמהקלופמן ביטוחים אשדוד מומלץ בחם.
https://www.d.co.il/80003834/5960/
ייתכן וזה נכון, בד"כ כל סוכן ביטוח יש לו חברה איתה הוא בעיקר עובד (לא רק אבל בעיקר)סוכן הביטוח ינסה לשכנע אותך ללכת למשהו ששוה לו ולכן לא לוקח על זה כסף כי מקבל מחברות הביטוח
יועץ פנסיוני לוקח ממך- הלקוח כסף כי מייעץ לך!! מה טוב לך!!! לא קבל אחוזים או כספים מחברות הביטוח
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים