עזרה סוכן לביטוח רכב אמין זמין ויעיל במקרה תביעות ח"ו

• הוסף לסימניות
בס"ד
עומדת לפוג לנו הפוליסה חובה+צד ג'
ואנחנו רוצים להחליף סוכן כי כרגע הסוכן שלנו על הפנים בלי שרות יחס מזלזל וזה עוד בלי שום תביעה ב"ה
לדוגמא עד עצם היום הזה לא קיבלנו את פוליסת הביטוח חובה שלנו הסוכן טוען ששלח בדואר....
אם למישהו יש המלצות על מישהו שמשיג מחירים זולים וכמובן זמין ויעיל אשמח להמלצות

• הוסף לסימניות
יואל הרצוג - סוכן ביטוח
נייד 050-6660090

אנחנו מרוצים מאד.
דוג' לשרות טוב שלמנו על נהג חדש. שלושה חודשים לפני תום הביטוח הוא כתב שמזכים אותנו בכמה מאות שקלים בגלל שבימים אלו מלאו לנהג החדש שנה לרשיון. בלי שפנינו אליו.

כל שנה לפני תום הביטוח ולפני שאני פונה אליו שולח הצעה זולה ומסודרת (במהלך השנים החליף לי את חב' הביטוח כי קבל הצעות טובות יותר)
כבר פעמיים פניתי לסוכן ביטוח אחר כדי לבדוק אם המחירים שלו טובים ולא יכלו לעמוד במחירים שלו.

• הוסף לסימניות
עשיתי עכשיו אצל יואל הרצוג ביטוח רכב והוא היה הכי זול אמין, והיה זמין לי תוך 6 דקות במייל בשעות מאוחרות.
שירות וזמינות ואמינות.

• הוסף לסימניות
מנדי גפנר וצוות המשרד

טל משרד: 03-6855888 פקס: 077-9982352

• הוסף לסימניות
אני עשיתי אצל ביטוח שלהבת
הסוכן שם נתן לי שירות מצויין
קוראים לו אביעד - 0544477482

גם המחיר שם הכי זול שמצאתי לאחר סקר שוק

(כששברו לי את החלון של הרכב, התקשרתי אליו והוא ענה מיד והסביר לי מה לעשות)

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה