תמצית עבודת הקרבנות
משתמש רשום
- הוסף לסימניות
אני מחפש סוכן שמוכר עוגות בוקר בכמויות גדולות שיתן לי מחיר
להזמנה קבועה כל שבוע
(עדיף אנ"ש)
תודה רבה.
להזמנה קבועה כל שבוע
(עדיף אנ"ש)
תודה רבה.
בבני ברקאני מחפש סוכן שמוכר עוגות בוקר בכמויות גדולות שיתן לי מחיר
להזמנה קבועה כל שבוע
(עדיף אנ"ש)
תודה רבה.
שפיצר-אנג'ל.בבני ברק
אני מחפש סוכן של מאפיה כמו שפיצר או עוגיות הזהב וכדו'שפיצר-אנג'ל.
איך אני יוצר אתם קשר?ניסית אצל המכירה המכונה 'אברם' בחזו''א פינת אלשיך?
אנג'ל הבעלים זה שפיצר של העוגות.אני מחפש סוכן של מאפיה כמו שפיצר או עוגיות הזהב וכדו'
לא סתם מאפיות בבני ברק
על העוגות בוקר של שפיצר מופיע "מיוצר ע"י "עוגיות הזהב"...אנג'ל הבעלים זה שפיצר של העוגות.
אז הנה לך התשובה, תיקח את הטלפון שרשום מאחורה ותתקשר.על העוגות בוקר של שפיצר מופיע "מיוצר ע"י "עוגיות הזהב"...
הם לא נותנים מחיר טוב אני צריך סוכן שלהם.אז הנה לך התשובה, תיקח את הטלפון שרשום מאחורה ותתקשר.
יש את כל המכירות של ימי חמישי בבני ברק.הם לא נותנים מחיר טוב אני צריך סוכן שלהם.
מצאת סוכן טוב?לא מחובר לכאן אף אחד שמכיר סוכן עוגות?!
אברם (חזו"א ליד כולל ברסלב)מצאת סוכן טוב?
אני גם מחפש סוכן שמוכר עוגות/עוגיות בזול להזמנה קבועה,
אם מישו יודע אשמח שיכתוב לי
תודה רבה !אברם (חזו"א ליד כולל ברסלב)
טל' של הבן שלו דניאל - לרציניים בלבד 0542039911
0527101599תודה רבה !
יש לך אולי עוד סוכנים של עוגות/עוגיות וכדומ' במחירים זולים, א''כ אשמח מאוד,
תודה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים