רכבים סוכן מומלץ לביטוח רכב

• הוסף לסימניות
מגן דוד סוכנות לביטוח
יהודי יקר מאוד מאנש
אלוף ממש, גם מחיר זול, אחרי סבב הצעות מחיר
והכי חשוב שירות מעל ומעבר
הגעתי אליו אחרי המלצה של בן משפחה שעבר תאונה והוא היה שם טיפל בכל, יעילות וזריזות.
וב''ה כבר שלוש שנים אצלו מרוצה מאוד
0505321182

• הוסף לסימניות
אני גם יכולה לעזור
עובדת בסוכנות ביטוח עם מחירים ממש טובים בשוק
048305424

• הוסף לסימניות
משה טובול,
מבירור שעשיתי הוא הכי זול בפער .

• תודה
Reactions: HMB
  • הוסף לסימניות
יוסי רפאלי סוכן ביטוח עם שיניים מברזל זה מה שאני הרגשתי כשהיה לי וויכוח עם חברת הביטוח
ברגע האמת הקשיחות שלו מול חברות הביטוח שלא רצתה בשום אופן להסתכסך אתו
זה מה שהביא תוצאות מדהימות
3958%2f7E1B9B09-C9D2-1FE4-846F-E809DB7D722E.png

• הוסף לסימניות
יש סוכנות ביטוח וינברגר שלמה
שרות מצוין וגם הכי זול שמצאתי

• הוסף לסימניות
אני עשיתי בלי סוכן דרך הפניקס
הם זולים בהמון מכל חברה אחרת.
בדקתי בכמה מקומות נתנו לי הצעות מחיר בים 4000-3500
בהפניקס עשו לי ב2900!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה