הפרעות קשב סוכר והיפראקטיביות - יש קשר ?

• הוסף לסימניות
ילדה שתתה כוס אחת של שוקו בבוקר ולא לקחה כדור והמורה סיפרה שהיא עלתה על הכיסא באמצע התפילה
האם יש לזה קשר לשוקו שבגלל שהיא שתתה סוכר (לא הרבה) היא קופצנית ?
אציין שזה אף פעם לא קרה כזו התנהגות וזה פעם ראשונה

• הוסף לסימניות
לא יודעת במקרה הזה.
אני עבדתי בגן שהילדים רובם היו היפרים. (קש"ר או בתים הרוסים וכו')
בבוקר הייתי מכינה להם תה עם בסקויט. כמה פעמים יצא שהבאתי וופלים וראיתי ביחד עם הצוות שאותו יום כולם היו תוססים מהרגיל.

• הוסף לסימניות
הילדים שלי לא אוכלים מאכלים עם הרבה סוכר בדרך כלל כי אני מאד שומרת
בפעמים שכן יוצא להם לאכול דברים שהם סוכר כמו שמקבלים פקאלה ויש הרבה בנידודים מסביב ואי אפשר לבקש מהם חלק לתת לי כי לכולם יש... הם בהחלט יותר שובבים וקופצניים

• הוסף לסימניות
לנו הנוירולוג אמר שיש קשר,
ושצריך להמעיט סוכר אצל ילדים עם הפרעת קשב כמה שאפשר.

• הוסף לסימניות
יש קשר הדוק בין רמת סוכר גבוהה להיפראקטיביות, אבל לא רק סוכר, גם מאכלים עם חומציות גבוה כדוגמת קקאו, שוקו, שוקולד, מקפיצים את ההיפראקטיביות, אני מטפל בהרבה מקרים כאלו, ואני מכיר היטב את הבעיה ע. גונן 0548422566

• הוסף לסימניות
יש קשר, מניסיון אישי;)

• הוסף לסימניות
ילדה שתתה כוס אחת של שוקו בבוקר ולא לקחה כדור והמורה סיפרה שהיא עלתה על הכיסא באמצע התפילה
ב-ר-ו-ר שיש קשר!
אפילו אצל ילד שאין לו היפר, תן לו לאכול חבילת שוקולד וזה כמו האפרוח מהכל בשקל שסובבתם לו את הכפתור הכי שאפשר....

• הוסף לסימניות
ב-ר-ו-ר שיש קשר!
אפילו אצל ילד שאין לו היפר, תן לו לאכול חבילת שוקולד וזה כמו האפרוח מהכל בשקל שסובבתם לו את הכפתור הכי שאפשר....
חבילה
אבל פה אני מדבר על מקסימום כפית סוכר !

• הוסף לסימניות
ב-ר-ו-ר שיש קשר!
Tes-T29.479-300x300.jpg

• הוסף לסימניות
אמרתי גם ש...
מה שאני ראיתי, שאחרי שילד מתרגל לכדור אם פתאום יום אחד הוא לא לוקח , זה מבלבל את המערכת.
אבל יש מצב שאחרי שבוע הפסקה נגיד (אולי פחות) זה כבר מתאזן.
מדגישה: על בסיס התרשמות אישית ללא ביסוס מחקרי.

• הוסף לסימניות
מה שאני ראיתי, שאחרי שילד מתרגל לכדור אם פתאום יום אחד הוא לא לוקח , זה מבלבל את המערכת.
אבל יש מצב שאחרי שבוע הפסקה נגיד (אולי פחות) זה כבר מתאזן.
מדגישה: על בסיס התרשמות אישית ללא ביסוס מחקרי.
סליחה על הסטת האשכול אבל אם כבר כתבת את זה-
אני ראיתי שילד שלא לקח כמה ימים כשחזר לקחת ההנהגות הייתה משובשת מאד ולקח כמה ימים להתאפס
מעניין אם גם את שמת לב לזה

• הוסף לסימניות
א .
בכוס שוקו יש יותר מכפית סוכר.אמרת שלא לקחה כדור..

זאת הפואנטה הייתי אומרת יותר
קודם כל לא הייתי לוקחת{וקל וחומר אם הייתי נורולוגית} ראיה מיום אחד וגם מילד שלא לקח באותו בוקר וזה יותר מה שמשפיע א
לנו הנוירולוג אמר שיש קשר,
ושצריך להמעיט סוכר אצל ילדים עם הפרעת קשב כמה שאפשר.
צריך מאוד!! זה מוכח בשטח רואה את זה אפילו על עצמי כמבוגר קח וחומר כילדים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה