• הוסף לסימניות
אחרי גל התאומים האחרון, נותנת סולו לקטנטונת הזו...

IMG_2268 copy.jpg

IMG_2352 copy.jpg

• הוסף לסימניות
תפיסות מתוקות!
קצת חשוך לי בשתיהם..

• הוסף לסימניות
אולי די עם האמירות של: הראשונה השניה וכו' וכו'. זה נשמע די מטופש:rolleyes: [אל תתפסו אותי על המילה]. במקום להגיד מאיזו התלהבת/י. לומר למה התלהבתי או ממה בדיוק התלהבתי. זה לדעתי יותר מקדם:)...

יופי של תאורה. ויופי של תפיסה-עמדות. הראשונה נראית מלאכית. והשניה בובה. אהבתי את החלקים המוצללים-מוארים.
אם כי בשניה נראה שקצת חסר אור ברקע [צד שמאל בעיקר].

• הוסף לסימניות
תנוחות מעולות בשתיהם!!
(אם כי בשניה יש משהו קצת מלחיץ..זה נראה שהיא יכולה לעוף אחורה עוד רגע..
תמונות מתוקות ובהחלט שווה הסולו שנתת לה..!!!

• הוסף לסימניות
בראשונה - התאורה היה כדאי להביא אותה יותר מכיוון הראש - המצח
התנוחה בשניה והזוית צילום מתוקה ממש

• הוסף לסימניות
תנוחות יפות!
התאורה קצת קשה

• הוסף לסימניות
תודה לכולם.
לענין התאורה בראשונה-העמדתי את התאורה, ואז את הנערה.
צילמתי טסט, ורציתי להזיז את הפלאש, אבל הגברת החליטה שדי
לה בתמונה הזו, וקמה לחיים :)
בעיקר הפריע לי הצל המטורף מעל הראש.
התמונה אחרי עבודה רצינית, וב"ה נראית הרבה יותר טוב.
אם יש הצעת שיפור מעשית-אשמח לראות. :)

לגבי השניה-העמדתי אותה בכלל כדי לצרוב אותה לרקע דיגיטלי,
וצילמתי עוד כמה זוויות. התלבטתי אם להאיר עוד מאחור, כי
נתן לי עומק יפה.
עדין מתלבטת...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה