דרוש מידע סוללה גרמנית לc2

• הוסף לסימניות
אני רוצה להזמין מכאן בטריה לc2. ורציתי לגעת איזה דגם צריך להזמין 00 או 01 או 03
תודה רבה

• הוסף לסימניות
האם הסוללות האלה באמת שוות יותר / מחזיקות יותר זמן?

• הוסף לסימניות
האם הסוללות האלה באמת שוות יותר / מחזיקות יותר זמן?
בהחלט.
בטרייה רגילה מחזיקה 15 שעות פלוס שעתיים דיבור בתוך ה-15 בערך
הגרמני יכול להחזיק 3 ימים כולל 8 שעות דיבור, כן? הכול בערך מניסיון שלי.

• הוסף לסימניות
הם לא מבצעים משלוחים לישראל,
איך הצלחת לבצע הזמנה?

• הוסף לסימניות
ראיתי השבוע במשנת יוסף - בטרייה גרמנית מתאימה ל208/C2 ב40 ש"ח

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא מכיר איך מגיעים אליהם?
למשנת יוסף?
יש אוטובוס פעם בכמה שעות שנוסע לכל המושבים באזור בית חלקיה ויסודות. חחחחחחח
סתם אני צוחק, משנת יוסף זה מערכת של מכירת מוצרים שאתה מזמין בטלפון/אתר/מייל ומגיע לתחנה הקרובה למקום מגוריך.
אם זה דחוף לך ואין לך ענין לפתוח שם חשבון וכו', אתה יכול לבקש משכן/ניק/חבר.

• הוסף לסימניות
אני מוכר סוללה איכותית ב-79 ש''ח
אזור ירושלים AS485849741 @ gmail.com

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה