סוללה למחשב נטבוק HP דגם 3113

• הוסף לסימניות
מעונין לקבל המלצות למחירים זולים לסוללה למחשב נטבוק HP דגם 3113
בעיקרון לא אכפת לי יד שניה, אם המחשב התקלקל או שהסוללה לא היתה בשימוש כמעט, ובכל אופן ע"י ניסוי כמה זמן היא מחזיקה.
פשוט מאוד השתמשתי שנה עם המחשב ולאט לאט התפוקה יורדת לי, ואני צריך סוללה להרבה שעות.

• הוסף לסימניות
למיטב ידיעתי אין דגם 3113, יש דם מיני 110 - עם קוד 3113SJ.
סוללה כזאת מקורית צריכה להיות בערך 250 שח.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bris;748972:
למיטב ידיעתי אין דגם 3113, יש דם מיני 110 - עם קוד 3113SJ.
סוללה כזאת מקורית צריכה להיות בערך 250 שח.

היכן אני יכול למצוא כזו סוללה בזול?
אנא, המלצתכם -
תודה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
היכן אני רואה את הדגם?
לא מספיק דגם המחשב?

• הוסף לסימניות
היכן אני רואה את הדגם?
לא מספיק דגם המחשב?

• הוסף לסימניות
תודה על העזרה
כרגע אין לי איך לצלם,
רשום לי על הבטריה - HP NOTEBOOK BATTERY 06TY
בכל מקרה אני רוצה לדעת על מקום זול, והמחיר בערך.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם ובפרט ל'פרסומון' המסור במיוחד
אני רוצה לשתף אתכם בתוצאות, לתועלתכם ולתשומת לבכם!
בארץ לא מצאתי את הסוללה בפחות מ350-450 ש"ח

בסוף מצאתי והזמנתי מחו"ל סוללה מקורית של HP ב - 32.99 $ בלבד!!!!
[אמור להגיע אלי תוך שבועיים בערך]

שימו לב איזה הפרש. לא יאומן!
חשוב לדעת ולזכור את זה.

[לגבי מחשבים אין הפרשים כ"כ גדולים שבשבילם שווה לקחת סיכון שלא יהיו אחריות ושירות זמינים. אבל בסוללות מה כבר יכול להיות?! אז למה לשלם סתם? יש משלוחים, ותמיד אפשר למצוא דרכים להעביר לארץ]

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה