דרוש מידע סוללה מלאה - סוללה חלשה - סוללה ז''ל

• הוסף לסימניות
קניתי לפני שבועיים נוקיה 225 (מומלץ להתרחק...) ולאחר הטעינה מלאה הסוללה החזיקה קרוב ליומיים ולאחר מכן הפסיקה להטען עד שנגמרה סופית. בחנות החליפו לי סוללה לחדשה מהניילון ושוב זה חזר על עצמו בדיוק אותו דבר.
האם זה קרה לכם או יש לכם מושג ממה זה עשוי להיגרם.
@תקשורת 05

• הוסף לסימניות
לי יש את אותו מכשיר, ואני מאד מרוצה, בטריה חזקה שמחזיקה זמן רב.
אולי בעיה ספציפית במכשיר, יש אחריות!

• הוסף לסימניות
קניתי לפני שבועיים נוקיה 225 (מומלץ להתרחק...) ולאחר הטעינה מלאה הסוללה החזיקה קרוב ליומיים ולאחר מכן הפסיקה להטען עד שנגמרה סופית. בחנות החליפו לי סוללה לחדשה מהניילון ושוב זה חזר על עצמו בדיוק אותו דבר.
@תקשורת 05
תנסה להטעין את הסוללה בצורה חיצונית אם היא נטענת אז תחזיר את הטלפון לחנות
הבעיה בו

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לי יש נוקיה 215
שנה עבד מעולה , ועכשיו אותה בעיה בול כמו התאור
הסוללה לא נטענת, החלפתי סוללה הבעיה נותרה!

• הוסף לסימניות
@תקשורת 05
* @מנהטן נכסים

• הוסף לסימניות
מי קונה נוקיה זה פלאפונים זבל עם ים של באגים!!
מנסיון!!
פורגמטי לא מתאים לך ליפול בקטנות כאלה...

• הוסף לסימניות
@תקשורת 05
וולקאם
לשוק הפרוץ של ייבוא נוקיה ודומיו.
לא שאני מת על נוקיה, אבל המכשיר הנ"ל כנראה עם קצר או תקלה בבקר הטעינה.
מצוי מאוד בייבוא פרללי מדובאי ומסין.
תמיד כדאי לרכוש מיבואן רשמי מכשיר חדש,
ולא ממכירות עלומות שלפעמים מביאות מכשיר מחודש או חדש מייד אין צ'יינה.

• הוסף לסימניות
וולקאם
לשוק הפרוץ של ייבוא נוקיה ודומיו.
לא שאני מת על נוקיה, אבל המכשיר הנ"ל כנראה עם קצר או תקלה בבקר הטעינה.
מצוי מאוד בייבוא פרללי מדובאי ומסין.
תמיד כדאי לרכוש מיבואן רשמי מכשיר חדש,
ולא ממכירות עלומות שלפעמים מביאות מכשיר מחודש או חדש מייד אין צ'יינה.
עד כמה שידוע לי נוקיה של היום זה כמו מקררי אמקור
שם של מוצרים עם עבר מרשים וחברה סינית שקנתה אותו
והתוצאות בהתאם...

• הוסף לסימניות
גם לי יש נוקיה (208) כבר כמה שנים. עובד מצוין חוץ מהסוללה. אין אפשרות להטעין, רק חיצוני. סיוטטטט!
אבל לא שווה לי להחליף כי הוא בסדר גמור חוץ מזה, והטלפונים שיש היום לא מציאה גדולה. והבנתי שזו בעיה של נוקיה הסוללה, בכל הדגמים.
מה שכן- @פרוגמטי - אם זה פלאפון חדש אני חושבת שצריך להחזיר לחנות. מן הסתם יש אחריות.

• הוסף לסימניות
גם לי יש נוקיה (208) כבר כמה שנים. עובד מצוין חוץ מהסוללה. אין אפשרות להטעין, רק חיצוני. סיוטטטט!
אבל לא שווה לי להחליף כי הוא בסדר גמור חוץ מזה, והטלפונים שיש היום לא מציאה גדולה. והבנתי שזו בעיה של נוקיה הסוללה, בכל הדגמים.
מה שכן- @פרוגמטי - אם זה פלאפון חדש אני חושבת שצריך להחזיר לחנות. מן הסתם יש אחריות.
אולי בעיה במגעים של שקע הטעינה
להחליף עולה באזור ה-80
להלחים זה קצת יותר זול

• הוסף לסימניות
עד כמה שידוע לי נוקיה של היום זה כמו מקררי אמקור
שם של מוצרים עם עבר מרשים וחברה סינית שקנתה אותו
והתוצאות בהתאם...
אגב מי שקנה את נוקיה זה חברה קטנה ולא מוכרת בשם"מייקרוסופט",מישהו שמע על החברה הזאת??

• הוסף לסימניות
אגב מי שקנה את נוקיה זה חברה קטנה ולא מוכרת בשם"מייקרוסופט",מישהו שמע על החברה הזאת??
זה החברה שמ-2017 קנתה את נוקיה
נראה לי שמייקרוסופט מספיק חכמים לא להשקיע ביונות דואר ובנוקיה C2
הם ניסו להיכנס עם סמראטפונים עם וינדוס (של נוקיה) לא עם הפלאפונים של ועד הרבנים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה