סוללה פנימית

• הוסף לסימניות
יש לי מחשב DELL LATITUDE דגם E6420. התאריך והשעה הפסיקו להסתנכרן עם ווינדוס. אחרי חיפוש ברשת הוצאתי את הסוללה הפנימית והחזרתי והכל בא על מקומו בשלום. עם זאת, העיר לי טכנאי שהבטריה ככל הנראה עשתה את שלה ויש להחליף אותה.
בשבועות האחרונים מופיעה לי פעם בכמה ימים הודעת אזהרה באנגלית לפני שהווינדוס עולה, מהקצת שאני מבין עולה שלבטריה הפנימית אין מספיק כוח עבור מה שמערכת ההפעלה צורכת.
איפה משיגים בטריה כזו, האם ניתן להחליף אותה לבד, והאם יש להחלפה השפעה על מערכת ההפעלה או על הנתונים השמורים במחשב.
תודה רבה מראש.

• הוסף לסימניות
יש לי מחשב DELL LATITUDE דגם E6420. התאריך והשעה הפסיקו להסתנכרן עם ווינדוס. אחרי חיפוש ברשת הוצאתי את הסוללה הפנימית והחזרתי והכל בא על מקומו בשלום. עם זאת, העיר לי טכנאי שהבטריה ככל הנראה עשתה את שלה ויש להחליף אותה.
בשבועות האחרונים מופיעה לי פעם בכמה ימים הודעת אזהרה באנגלית לפני שהווינדוס עולה, מהקצת שאני מבין עולה שלבטריה הפנימית אין מספיק כוח עבור מה שמערכת ההפעלה צורכת.
איפה משיגים בטריה כזו, האם ניתן להחליף אותה לבד, והאם יש להחלפה השפעה על מערכת ההפעלה או על הנתונים השמורים במחשב.
תודה רבה מראש.

בדר"כ במחשבים
מדובר על סוללת ביוס זוהי סוללה מסוג CR2032 אפשר לקנות בכל חנות טמבור ודומיו ולהחליף לבד
עדיף את האלו היותר מוכרות לא את האלו ללא מותג
יש לי בירושלים אם תרצו
לא מזה המערכת עולה זה סה"כ רכיב ששומר הגדרות ביוס אין קשר למערכת הההפעלה או לקבצים

במחשב שלכם זה דגם מיוחד כתבתי למטה
בהצלחה

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מדובר על סוללת ביוס זוהי סוללה מסוג CR2032 אפשר לקנות בכל חנות טמבור ודומיו ולהחליף לבד
עדיף את האלו היותר מוכרות לא את האלו ללא מותג
יש לי בירושלים אם תרצו
לא מזה המערכת עולה זה סה"כ רכיב ששומר הגדרות ביוס אין קשר למערכת הההפעלה או לקבצים

בהצלחה
אתה אומר שיתכן שההודעה שעולה לי לא קשורה לבטריה הזו? או שאתה רק מרגיע שאין להחלפה השפעה על המערכת?

• הוסף לסימניות
אתה אומר שיתכן שההודעה שעולה לי לא קשורה לבטריה הזו? או שאתה רק מרגיע שאין להחלפה השפעה על המערכת?

ההודעה שעולה בהתחלה מסתמא לפי התיאור שלך זה לא הודעה מווינדוס זה הודעת אזהרה מהביוס
שמזהיר שסוללת ההגדרות שלו חלשה.. ההודעה כן קשורה

מומלץ להחליף.

אך לא מזה המערכת עולה כלומר זה ממש לא כמו הסוללה הרגילה שאנחנו מכירים שאותה מטעינים וכו וכו

בהצלחה

• הוסף לסימניות
אני שם לב עכשיו לעוד דבר.
בפעם הקודמת כתוצאה מאי עדכון התאריך והשעה לא יכולתי לקבל עדכונים של וינדוס. כעת התאריך והשעה עדיין מתעדכנים, אך כשאני מנסה לגרום ל WINDOWS UPDATE לחפש עדכונים הוא כותב לי הודעת שגיאה.

• הוסף לסימניות
אני שם לב עכשיו לעוד דבר.
בפעם הקודמת כתוצאה מאי עדכון התאריך והשעה לא יכולתי לקבל עדכונים של וינדוס. כעת התאריך והשעה עדיין מתעדכנים, אך כשאני מנסה לגרום ל WINDOWS UPDATE לחפש עדכונים הוא כותב לי הודעת שגיאה.

לא מחייב שיש קשר
מה השגיאה?
צילומסך או ציטוט מדוייק

• הוסף לסימניות
לא מחייב שיש קשר
מה השגיאה?
צילומסך או ציטוט מדוייק
לכידה.PNG

• הוסף לסימניות
מישהו אמר לי עכשיו שבמחשב נייד מהדגם שלי אי אפשר להחליף לבד, צריך הלחמה. נכון או לא נכון?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא נראה שצריך הלחמה לפי התמונה

המסומן זה הבטרייה
upload_2018-6-10_1-38-54.png

והנה הבטריה
upload_2018-6-10_1-53-53.png

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
ניתקתי לבד את החוט מהמארז של הבטריה. החוט הזה לא מתחבר לבטריה עצמה, נכון?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ניתקתי לבד את החוט מהמארז של הבטריה. החוט הזה לא מתחבר לבטריה עצמה, נכון?

סורי...

אחר הבדיקה והעיון
(גוגל יודע הכל)

זה בטרייה מהסוג שכתבתי למעלה אך מיוחדת , כלומר צריך להשיג את כל החלק ביחד
זה לא סתם בטריה אלא זה הבטריה שמחובר אליה החוט

זה חטיבה אחת ....

אולי ל @bris יש כזה חלק במלאי....

אפשר לגגל פשוט
dell latitude e6420 bios battery

בהצלחה

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
סורי...

אחר הבדיקה והעיון
(גוגל יודע הכל)

זה בטרייה מהסוג שכתבתי למעלה אך מיוחדת , כלומר צריך להשיג את כל החלק ביחד
זה לא סתם בטריה אלא זה הבטריה שמחובר אליה החוט

זה חטיבה אחת ....

אולי ל @bris יש כזה חלק במלאי....

אפשר לגגל פשוט
dell latitude e6420 bios battery

בהצלחה

@באבא קמא
זה מה שיש ברוב הניידים
יש ל @פרסומון קחו ממנו

• הוסף לסימניות
יכול להיות שמדובר בתושבת שיש מתחת לשרינק שבתוכו נכנס הבטריה
ויכול להיות שמדובר בהלחמה
בכל מקרה עדיין מדובר (לרוב) באותו סוג בטריה שנמצא ברוב המחשבים כפי שנכתב לעיל ע"י @דוד כהן , CR2032

אפשר להוריד את השרינק ולראות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה