סוללות נטענות

• פותח הנושא meg
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש לי מצלמה של קנון A590 , ואני משתמשת בסוללות נטענות של GP 2300
(הסוללות נקנו יחד עם מטען תואם בחבילה)
מה שקורה לי לעיתים די קרובות זה שלאחר ההטענה אני מכניסה את הסוללות
למצלמה ומנסה לצלם ודי מהר המצלמה מאותתת שהסוללות הולכות להיגמר.
לפעמים היא אף מגדילה לעשות ומתכבה מיד כשאני מדליקה אותה תוך הודעת "החלף סוללות". אציין שלעיתים אני מנסה להדליק את המצלמה מס' פעמים עד שקורה ובניסיון החמישי היא נשארת דלוקה ואף מוכנה לצלם.
את הסוללות אני נזהרת להוציא תמיד בתום הצילום כדי שח"ו לא יגמרו (ניסיתי גם להשאיר ולא הועיל). בקיצור, מה עושים? לקנות סוללות חדשות? ואיזה?
אשמח לכל מי שיוכל לעזור ולייעץ!

• הוסף לסימניות
לפני כמה זמן נקנו הסוללות ?

ל GP יש סוללות חדשות ירוקות שלא מתרוקנות כשאין שימוש בהן ..
אני כרגע מנסה לארגן קניה קבוצתית לחברי הפורם במחירים מאוד זולים ...

• הוסף לסימניות
חוששני שהבעיה במצלמה ולא בסוללות. :(

שמיל- תזמין מאיביי אנלופ....

• הוסף לסימניות
זו בעיה מוכרת וידועה במצלמות קאנון הקומפקטיות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamiro;439462:

אז מה הפתרון???

• הוסף לסימניות
שמיל, הסוללות בנות שנה וחצי-שנתיים אם אינני טועה,
וכן מה ז"א סוללות ירוקות? הצבע שלהן ירוק או שזה רק כינוי? (יש לזה איזה שם או הגדרה שמופיע על הסוללה?)
תמיר וצל- האמנם אין מה לעשות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י meg;439476:
וכן מה ז"א סוללות ירוקות? הצבע שלהן ירוק או שזה רק כינוי? (יש לזה איזה שם או הגדרה שמופיע על הסוללה?)
תמיר וצל- האמנם אין מה לעשות?

במצלמה של אישתי אני מוציא אותן
ומכניס בחזרה... זה עובד למספר דקות

או שנותנים לסמן של הסוללה להבהב כמה שבא לו
זה לא אמור להפריע לצילום עצמו

• הוסף לסימניות
במצלמות של כנון - הביתיות, בדרך כלל גם אם תכניס סוללות מלאות זה יהבהב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamiro;439462:
נכון מאוד

נכתב ע"י meg;439476:
לדעתי הן כבר עשו את שלהן.

נכתב ע"י אברהם;439474:
אז מה הפתרון???

גם לי יש אותה בעיה. אם כי בהתחלה המצלמה עבדה יופי להרבה זמן, רק שלאט לאט הבטריות נחלשות יותר ויותר.
הפתרון הוא לקנות חדשות. ועדיף לקנות עוצמה של 2700 ma עם מטען רגיל (לא מהיר).
לגבי הבטריות הירוקות, אין לי ניסיון איתן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shmil15;439460:
לפני כמה זמן נקנו הסוללות ?

ל GP יש סוללות חדשות ירוקות שלא מתרוקנות כשאין שימוש בהן ..
אני כרגע מנסה לארגן קניה קבוצתית לחברי הפורם במחירים מאוד זולים ...
אם אתה מדבר על רייסקו, ראיתי אותם ביש במבצע, 6 סוללות +מטען ב100 ש"ח. אני מקווה שתצליח לארגן בפחות...

• הוסף לסימניות
מצטרף להמלצה על Eneloop

לדעתי הסוללות AA‏ ‏נטענות הכי טובות כיום

• הוסף לסימניות
הפיתרון הוא, לפתוח את מכסה הסוללות, ואז לסגור.

אני לא יודע מה כ"כ מתלהבים מ GP,
סה"כ מוצר סיני זול, שהצליח בגלל קופירייטר טוב,
אני מאוד מאוכזב מהם,
בעיות התקלפות אצל מי שרק לא שמעתי.

• הוסף לסימניות
קצת מידע על "הסוללות הירוקות":
סוללות נטענות GP REcyko+

Article_Title_2197455.jpg
GP ReCyko+ צילום : יח``צ
עודכן 13:27 26/05/2009
דורון פישלר
הסוללות הנטענות GP REcyko+ מחזיקות מעמד הרבה יותר מסוללות אחרות, וניתנות לטעינה חוזרת מספר רב של פעמים. עסקה משתלמת

יתרונות: חזקות מאד, איבוד אנרגיה נמוך, ניתנות לטעינה מספר רב של פעמים

חסרונות: לא מתאימות למכשירים מסוימים

מחיר נמוך בעת הפרסום: 125 ש"ח (עבור מטען מהיר ו-4 סוללות. ניתן לרכוש מטען איטי בסכום נמוך יותר) <!-- RELEVANTI_ARTICLE_END -->

<!-- RELEVANTI_ARTICLE_START --> החלק הקשה במדידת היעילות של סוללות GP ReCyko היה לרוקן אותן. בניגוד לסוללות נטענות אחרות, הסוללות של GP ReCyko מגיעות כשהן מלאות ישר מהאריזה, וכדי למדוד את זמן הטעינה (כשש שעות, כפי שהתברר) היינו צריכים, קודם כל, לרוקן אותן לגמרי – מה שהתברר כמשימה קשה מהצפוי. אפילו רובוט זולל-אנרגיה לא הכניע אותן, כפי שרוקן סוללות רבות אחרות לפניהן.

הסוללות האלה, סוללות נטענות מסוג NiMH במתח 2050mAh, מגיעות עם תוית של מוצר "ירוק", אם כי ככל שהבנו הן ירוקות לא יותר ולא פחות מסוללות נטענות אחרות (שאכן חוסכות הרבה פסולת בלתי ניתנת למחזור). הסט שבדקנו כלל 4 סוללות AA, שתי סוללות AAA ומטען המתאים לשני הסוגים. היצרן מבטיח 1,000 מחזורי שימוש, ועם תג מחיר של פחות מ-150 ש"ח, העיסקה תהיה משתלמת גם עם הרבה פחות מזה. <!-- RELEVANTI_ARTICLE_END -->

מחזיקות יותר מסוללות אחרות

Article_Paragraph_2201438.jpg
GP ReCyko
צילום : אתר החברה

<!-- RELEVANTI_ARTICLE_START --> היתרון המובטח בסוללות GP ReCyko הוא שאיבוד הכח שלהן במצב לא פעיל איטי מאוד. לפי הבטחת היצרן, אפילו אחרי שנה של חוסר שימוש הסוללות עדיין ישמרו 85% מכוחן (בהתחשב בנסיבות, לא המתנו שנה כדי לבחון זאת), מה שהופך אותן לאידיאליות למכשירים כמו מצלמות או פלאשים, ששוכבים מכובים רוב הזמן. מצד שני, אלה בדיוק המכשירים שבהם נהוג להשתמש בסוללות לא-נטענות. היצרן אמנם מבטיח שבזמן צילום הסוללות מחזיקות מעמד פי 4 יותר מסוללות אלקליין רגילות, אבל אם אתם מחליפים או מטעינים את הסוללות רק פעם בשנה, אולי עדיף כבר לרכוש בעשרה שקלים סט חדש של סוללות סטנדרטיות במקום לנסות להזכר איפה שמתם את המטען בשנה שעברה. למוצרים שנמצאים בשימוש כמעט תמידי, כמו טלפונים סלולריים, הסוללות האלה פחות מתאימות.

בעיה מפתיעה שנתקלנו בה עם הסוללות האלה: הן קצת – רק קצת – "שמנות" יותר מסוללות רגילות. ההבדל זעיר, ולרוב השימושים אין לו שום משמעות, אבל היו מכשירים מסוימים שבהן התושבת לסוללות צרה מאוד, ואת ה-ReCyko פשוט לא הצלחנו לדחוף לתוכם. אל אחרים הן נכנסו - אבל היה קשה מאוד להוציא אותן חזרה לאחר מכן, כפי שחווה בקר האקסבוקס שלנו. תמוה מאוד, אבל מדובר, כאמור, רק במיעוט של מכשירים.

יש כמה דגמי סוללות נטענות בשוק, כולן בעלות ביצועים דומים ומחירים דומים ותידרש בדיקת מעבדה מקיפה כדי לקבוע יתרון מובהק של סוג אחד על האחרים. על כל פנים, אם עדיין לא עברתם לסוללות נטענות, עסקת החבילה של GP ReCyko היא מקום טוב להתחיל בו, והצבע הירוק-עליז של הסוללות רק הופך את העניין למשמח יותר.

מקור: http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=638340

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yitzy;439594:
מצטרף להמלצה על Eneloop

לדעתי הסוללות AA‏ ‏נטענות הכי טובות כיום

+46
הם נמכרות באיביי סביבות 50 ש"ח לרביעייה.
לא רואה סיבה להתקרב לGP.

• הוסף לסימניות
הסוללות שלך פשוט הזקינו. שנתיים זה סביר לחיי סוללה.

ההמלצה שלי מנסיוני עם GP - רק ריסייקו (הירוקות)
יש לי שבע רביעיות כאלו (חמש AA ושתי AAA) ואני מאוד מרוצה.

מחיר: 50 ש"ח לרביעיה באייבורי.

• הוסף לסימניות
לגבי השאלה בראש האשכול: מסתבר שיש בעיה במעגל החשמלי, והבעיה אינה בבטריות. אם המצלמה עדיין במסגרת האחריות נצלי זאת!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;439867:
לגבי השאלה בראש האשכול: מסתבר שיש בעיה במעגל החשמלי, והבעיה אינה בבטריות. אם המצלמה עדיין במסגרת האחריות נצלי זאת!

הבעיה היא לא במעגל החשמלי
זה תופעה שקיימת אצל כולם
המצלמה הזו זוללת בטריות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;439884:
הבעיה היא לא במעגל החשמלי
זה תופעה שקיימת אצל כולם
המצלמה הזו זוללת בטריות
אני לא יודע אם הבעיה בזלילת הבטריה, נראה לי יותר שהבעיה בסינכרון בין הבטריה למצלמה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה