סוללות נטענות

• פותח הנושא meg
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
השאלה היא האם המצלמה נחשבת עדיין כזוללת בטריות כשלאחר סיום ההטענה המצלמה נכבית מיד בהדלקה עם הודעה החלף סוללות. זו השאלה!
איך אפשר לבדוק דבר כזה- לגבי המעגלים החשמליים וכו'- שווה לשלוח את זה למעבדה וכל הכאב ראש בשביל לבדוק את זה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י meg;439984:
השאלה היא האם המצלמה נחשבת עדיין כזוללת בטריות כשלאחר סיום ההטענה המצלמה נכבית מיד בהדלקה עם הודעה החלף סוללות. זו השאלה!
איך אפשר לבדוק דבר כזה- לגבי המעגלים החשמליים וכו'- שווה לשלוח את זה למעבדה וכל הכאב ראש בשביל לבדוק את זה?
לא נראה לי שזה שייך למעגלים חשמליים, כי אם כן זה בכלל לא היה פועל,
זה טבעו של החשמל, כשהוא מחובר הוא פועל, כשהוא מנותק הוא לא פועל,
אני ממליץ לנסוץ להחליף בטריות.
(להתרחק מ GP)

• הוסף לסימניות
ניסית עם סוללות אחרות?

לדעתי עם סוללות אחרות טובות לא תהיה בעיה

• הוסף לסימניות
גם לי היתה בדיוק אותה בעיה עם אותה מצלמה בדיוק, וחשבתי ג"כ שהבעיה במצלמה.....אך הופתעתי....קניתי בטריות חדשות (כן שוב GP 2700) והמצלמה עובדת מעולה....וב"ה הפסקתי להיות מחובר למטען של הבטריות נון סטופ - המצלמה עובדת חבל"ז....

לגבי הרייסקו - לי אמרו שלא כדאי להשתמש איתן בקומפקטיות......

• הוסף לסימניות
יש לי A620 ויש לי את אותה בעיה. הסוללות בהטענה 30 שעות, והמצלמה כל הזמן צורחת שצריך להחליף.
וכשאני צריכה לצלם משהו דחוף דחוף אני פשוט טוענת בבטריות פשוטות של הכל ב-2 והענין מסתדר.

לכאורה זה איתותי זקנה של הבטריות.

• הוסף לסימניות
בטריות נטענות יש להן תוקף של זמן ושל מס' הטענות ...
וכל תקופה צריך להחליף ולקנות חדשות ...
הבטריות החדשות {הירוקות} יש להן יתרון בכך שכאשר לא משתמשים בהן הם לא מתרוקנות בניגוד לאחרות .
אני כרגע מנסה לארגן קניה קבוצתית במחיר של בסביבות ה 30 ש"ח לרביעיה .
במידה ויהיו חדשות אני יפרסם באשכול חדש .

• הוסף לסימניות
לי יש אותה בעיה.
כשהמצלמה הייתה חדשה, סוללות טעונות הספיקו לשבועות! היום זה לפי הקריזה, בין כמה דקות ליומיים.
בין ניסיונותיי קניתי גם סוללות חדשות עם מטען חדש, וזה עבד יפה תקופה קצרה מאוד, ואז התחיל לפשל כמו הקודמות.
אז יותר נשמע שזה משהו במצלמה.
בגלל שאין לי כוח לכל הבלגן של המסירה לתיקון, ומי יודע אם זה יעזור, אז אני ממשיכה ככה כבר שנים.
אם זו בעיה ידועה, ידוע לכם גם אם מעבדה באמת יכולה לעזור?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תם;440121:
גם לי היתה בדיוק אותה בעיה עם אותה מצלמה בדיוק, וחשבתי ג"כ שהבעיה במצלמה.....אך הופתעתי....קניתי בטריות חדשות (כן שוב GP 2700) והמצלמה עובדת מעולה....וב"ה הפסקתי להיות מחובר למטען של הבטריות נון סטופ - המצלמה עובדת חבל"ז....

לגבי הרייסקו - לי אמרו שלא כדאי להשתמש איתן בקומפקטיות......
יש לך מושג למה?
(גמני בGP 2700:rolleyes:)

• הוסף לסימניות
לי היה אותו סיפור... :cool: מצלמה קנון ביתית,
וקניתי בטריות חדשות...(לא זוכרת איזה חברה)
וג"כ בבטריות החדשות הן לא עבדו... אז חזרתי לחנות,
בחנות אמרו לי שהבעיה היא שהבטריה נופלת?(לא יודעת אולי),
ואז נפגם משהו במעגל הסגור של הבטריות, ולכן הן מתרוקנות מהר...
אך החליפו לי לGP2700 (בעוד 20 ש"ח :rolleyes:)
ואכן כעת המצלה עובדת כמו חדשה (כמעט...)

• הוסף לסימניות
האם אפשר ללמוד מהאשכול גם לגבי סוללת טלפון נייד? בתחילה היתה הטענה של לילה שלם מספיקה ליומיים ולאחרונה - לארבע שעות פלוס מינוס. פתאום נופל לי האסימון שאולי זה קשור. מה אתם אומרים?

• הוסף לסימניות
לא לGP!!!!!
קניתי, אחרי חצי שנה הכל היה מקולף...
(והן גם אבדו לי...:()

• הוסף לסימניות
אני יודעת לגבי טלפון אלחוטי
הסוללה שלו התחילה להתרוקן מהר מאוד, והתברר שהיא התיישנה והיה צריך להחליף אותה. עם סוללה חדשה הכול הסתדר.

• הוסף לסימניות
כל סוללה נטענת מאבדת מכוחה עם הזמן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shmil15;440127:
אני כרגע מנסה לארגן קניה קבוצתית במחיר של בסביבות ה 30 ש"ח לרביעיה .
במידה ויהיו חדשות אני יפרסם באשכול חדש .
eneloop? אני בפנים.

• הוסף לסימניות
שמעתי שבמצלמות של קנון מומלץ להשתמש בבטריות נטענות של חברת אחרת (פיליפס, ככה המליצו לי) כי הבטריות של GP פחות מתאימות.

• הוסף לסימניות
לא לשכוח שהטענה לא נכונה של סוללות מאיצות את הזדקנותן.

יש להטעין רק כאשר הסוללות התרוקנו. טעינה כשהסוללה לא התרוקנה עלול לגרום ל'אפקט הזכרון' שבו הסוללה 'זוכרת' את מידת הטעינה שהיתה לפני ההטענה ומתייחסת אליה כנקודת האפס כך שקיבולת הסוללה מצטמצמת מאוד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;440335:
לא לשכוח שהטענה לא נכונה של סוללות מאיצות את הזדקנותן.

יש להטעין רק כאשר הסוללות התרוקנו. טעינה כשהסוללה לא התרוקנה עלול לגרום ל'אפקט הזכרון' שבו הסוללה 'זוכרת' את מידת הטעינה שהיתה לפני ההטענה ומתייחסת אליה כנקודת האפס כך שקיבולת הסוללה מצטמצמת מאוד.
וזה נכון אגב לכל המכשירים שצורכים סוללות נטענות דוגמת מכשירים סלולרייים, מחשבים ניידים, נגנים וכו'

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י DDFF;440370:
וזה נכון אגב לכל המכשירים שצורכים סוללות נטענות דוגמת מכשירים סלולרייים, מחשבים ניידים, נגנים וכו'

לא מדוייק.
אפקט הזכרון קיים רק בסוללות מסוג ניקל קדמיום וניקל מטאל. ('סוללות אצבע' בדרך כלל)
סוללות ליתיום לא סובלות מהבעיה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;440401:
לא מדוייק.
אפקט הזכרון קיים רק בסוללות מסוג ניקל קדמיום וניקל מטאל. ('סוללות אצבע' בדרך כלל)
סוללות ליתיום לא סובלות מהבעיה.

מדוייק חלקית.

רוב הסוללות אצבע הנטענות הם ניקל מטאל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה