לא נראה לי שזה שייך למעגלים חשמליים, כי אם כן זה בכלל לא היה פועל,נכתב ע"י meg;439984:השאלה היא האם המצלמה נחשבת עדיין כזוללת בטריות כשלאחר סיום ההטענה המצלמה נכבית מיד בהדלקה עם הודעה החלף סוללות. זו השאלה!
איך אפשר לבדוק דבר כזה- לגבי המעגלים החשמליים וכו'- שווה לשלוח את זה למעבדה וכל הכאב ראש בשביל לבדוק את זה?
יש לך מושג למה?נכתב ע"י תם;440121:גם לי היתה בדיוק אותה בעיה עם אותה מצלמה בדיוק, וחשבתי ג"כ שהבעיה במצלמה.....אך הופתעתי....קניתי בטריות חדשות (כן שוב GP 2700) והמצלמה עובדת מעולה....וב"ה הפסקתי להיות מחובר למטען של הבטריות נון סטופ - המצלמה עובדת חבל"ז....
לגבי הרייסקו - לי אמרו שלא כדאי להשתמש איתן בקומפקטיות......
eneloop? אני בפנים.נכתב ע"י shmil15;440127:אני כרגע מנסה לארגן קניה קבוצתית במחיר של בסביבות ה 30 ש"ח לרביעיה .
במידה ויהיו חדשות אני יפרסם באשכול חדש .
וזה נכון אגב לכל המכשירים שצורכים סוללות נטענות דוגמת מכשירים סלולרייים, מחשבים ניידים, נגנים וכו'נכתב ע"י msphoto;440335:לא לשכוח שהטענה לא נכונה של סוללות מאיצות את הזדקנותן.
יש להטעין רק כאשר הסוללות התרוקנו. טעינה כשהסוללה לא התרוקנה עלול לגרום ל'אפקט הזכרון' שבו הסוללה 'זוכרת' את מידת הטעינה שהיתה לפני ההטענה ומתייחסת אליה כנקודת האפס כך שקיבולת הסוללה מצטמצמת מאוד.
נכתב ע"י DDFF;440370:וזה נכון אגב לכל המכשירים שצורכים סוללות נטענות דוגמת מכשירים סלולרייים, מחשבים ניידים, נגנים וכו'
נכתב ע"י msphoto;440401:לא מדוייק.
אפקט הזכרון קיים רק בסוללות מסוג ניקל קדמיום וניקל מטאל. ('סוללות אצבע' בדרך כלל)
סוללות ליתיום לא סובלות מהבעיה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים