סוללת המחשב בווינדוס 10

• הוסף לסימניות
בס"ד

יש לי ווינדוס 10 וכשהמחשב יורד ל0% סוללה ואני מחבר אותו לחשמל ומדליק אותו הוא נכבה לי וכך כמה פעמים גם כשהוא מחובר לחשמל (במצב הסוללה הוא כותב לי "פורק"), ורק אחרי שהוא מגיע ל6% סוללה או יותר הוא לא נכבה, בעבר כשהייתי בווידוס 7 (ואולי גם בווידוס 10 לפני העידכון) ברגע שהמחשב היה מחובר לחשמל הייתי יכול להשתמש בו גם אם הסוללה עמדה על 0% וגם אם הייתי צורך משאבים חזקים.

מישהו יודע למה זה ככה ומה אפשר לעשות שזה לא יקרה?
נ.ב. בווינדוס הזה ישנה אפשרות באפשרויות הסוללה לבחור בין הביצועים הטובים ביותר לבין חיי הסוללה הטובים ביותר, גם כשהגדרתי שיעמוד על חיי הסוללה הטובים ביותר זה לא עזר.
תודה לעוזרים

• הוסף לסימניות
1, כנראה שהבטריה כבר לא במיטבו כמו פעם והטעינה הוא לא מי יודע מה
2. גם יכול להיות (קשור טיפה ל1) שהמחשב זולל יותר מהר ממה שנטען
3. בעת העלאת המחשב יש יותר צריכה מאשר שכשהמחשב עלה כבר

(הנ"ל לא נכתב מנסיון אלא מחשיבה לוגית)

• הוסף לסימניות
1, כנראה שהבטריה כבר לא במיטבו כמו פעם והטעינה הוא לא מי יודע מה
2. גם יכול להיות (קשור טיפה ל1) שהמחשב זולל יותר מהר ממה שנטען
3. בעת העלאת המחשב יש יותר צריכה מאשר שכשהמחשב עלה כבר

(הנ"ל לא נכתב מנסיון אלא מחשיבה לוגית)
1. זה קרה ב2 מחשבים שיש לי ורק בווידוס 10 (ונראה לי שרק בעידכון האחרון)
2. לא הגיוני בכלל כי לפי זה כשהמחשב עומד על 100% והוא בשימוש, הסוללה אמורה לרדת והיא לא יורדת וגם כשהוא מגיע ל6% ומעלה המחשב כבר לא נכבה והאחוזים רק עולים.
3. אני מאמין שזה נכון אבל מבחינה לוגית (כמו שכתבת) זה לא אמור להכבות כי ברגע שהמחשב מחובר לחשמל אתה יכול להפעיל כמה צריכה שאתה רוצה במחשב והוא לא אמור להכבות מאותה סיבה שכתבתי בסעיף 2
ובכל אופן כמו שכתבתי בסעיף 1 זה קרה רק אחרי העידכון לווינדוס 10 ככה שמשהו בווינדוס 10 גורם לבעיה, וכמו שכתבתי בהודעה המקורית יש בווינדוס הזה אפשרות לחיי סוללה הטובים ביותר וגם זה לא עזר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה