סולם לה מינור טבעי מופיע עם סי ומי במול?

• הוסף לסימניות
תודה

• הוסף לסימניות
טעיתי טעיתי סול מינור...
וכבר בדקתי זה אכן זה

• הוסף לסימניות
לא הבנתי מה הבנת בסוף אבל את טועה
כי בסולם סול מינור אין סי ויש מי במול
וסולם לה מינור אין מי במול ויש סי

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול, איפה אני יכולה למצוא מידע על סולמות?
חומר כתוב/וידאו...
או בכלל חומר על התיאוריה של המוזיקה.
תודה,
רחלי

• הוסף לסימניות
?
בסול מינור יש סי במול ומי במול
בסולם לה מינור אין שום במולים
היא כנראה התכוונה שאין בסול מינור סי רגיל,
ובלה מינור אין מי במול (ואין במול בכלל...)
אוח, זה נשמע נורא במילים, מי יתנני חמשה או מקלדת ונסדר את העניין.

לשואלת על סולמות, ברגע שתדעי מרווח של טון וחצי טון, תוכלי לבנות לך סולמות כמה שתרצי.

• הוסף לסימניות
?
בסול מינור יש סי במול ומי במול
בסולם לה מינור אין שום במולים

תעבור שוב על ההודעה שלי ותראה שזה מדוייק
כנראה לא קראת מה כתבתי!
בסול אין סי
ובלה אין מי במול

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול, איפה אני יכולה למצוא מידע על סולמות?
חומר כתוב/וידאו...
או בכלל חומר על התיאוריה של המוזיקה.
תודה,
רחלי
לבקשת וטובת הרבים אני יעלה חומר כתוב בשפה פשוטה שהכנתי, של הסולמות השלמים, מינור, מז'ור, פריגי
כדי שכולם ייהנו אני יפתח אשכול חדש

• הוסף לסימניות
לבקשת וטובת הרבים אני יעלה חומר כתוב בשפה פשוטה שהכנתי, של הסולמות השלמים, מינור, מז'ור, פריגי
כדי שכולם ייהנו אני יפתח אשכול חדש
תודה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה