סולם ללא מקלדת

• הוסף לסימניות
להפעלת תוכנית שירה וואקלית, אני צריכה רעיון איך לדעת את התו של הסולם בו אנחנו הולכות לשיר, כשאין לנו כלי נגינה בשטח.

יש איזשהו כלי עזר לענין?

תודה.

• הוסף לסימניות
תמי, יש לי "קולן"
אשמח להראות לך כיצד להשתמש בו...
הרבה מהמנצחים בשבתות משתמשים בקולן זה נותן צליל של לה
חוץ מזה יש שעונים עם קולן שבזה מותר להשתמש בשבת לכו"ע זה עולה קצת יותר
בסביבות מאה חמישים דולר

• הוסף לסימניות
יש מכשיר טיונר, שמכוונים בו כלים, ואפשר לשיר את הטון והוא יזהה מיד.
איך זה עובד בדיוק?
ו-איפה קונים ומה העלות?
מוכרים את המכשיר בכל חנות לכלי מוזיקה,
המחירים תלויים באיכות המכשיר, יש בחמישים שקלים ויש במאתיים.
ממליץ על חברת קארג.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
תמי, יש לי "קולן"
אשמח להראות לך כיצד להשתמש בו...
אם קונים 'קולן', צריך לראות שהתדר הרץ שלו כפי רצונכם, מה שרווח היום הוא 440 הרץ A (תו לה),
האמת שזה הכוונון הכי נפוץ כיום.

• הוסף לסימניות
אומרים שר' יענקל תלמוד היה מקשיב למחוג של השניות כדי לקבוע את הסולם :)
אל תשאלו אותי איזה תו שומעים שם :eek:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה