דרוש מידע סוני או קנון? תמליצו לי!

• הוסף לסימניות
בדיוק כפי הכותרת, על מה אתם ממליצים?
אני רוצה להתחיל לימוד צילום וידיאו, ומחפשת המלצות על מצלמות טובות.
תודה רבה לכולם.

• הוסף לסימניות
השאלה היא רק על החברות{קנון \ניקון} האלה או על כל החברות והמצלמות?{יש גם סוני פוג'י ועוד.......}

• הוסף לסימניות
השאלה היא רק על החברות{קנון \ניקון} האלה או על כל החברות והמצלמות?{יש גם סוני פוג'י ועוד.......}
על הכל,
פשוט אמרו לי שהחברות הנבחרות יותר זה סוני או קנון

• הוסף לסימניות
לצילום וידיאו הכי מומלץ זה סוני נראה לי הדגם a7/3 אבל שאלת התקציב פה מאוד משמעותית

• הוסף לסימניות
תלוי עד כמה מקצועי את צריכה ומה התקציב שלך.....

• הוסף לסימניות
כמה סוני עולה, A7\ 3

• הוסף לסימניות
חשוב דווקא יד ראשונה?
אילת ,חו"ל להביא משם מצלמות באופציה?
כי בארץ יקר

• הוסף לסימניות
הי אני מצאתי מצלמת קנון 6D יד שניה + אחריות לשנה ב2380 ש"ח
וגם מצלמת קנון 80D יד שניה +אחריות שנה ב 2890 ש"ח
מה אתם אומרים? להתקדם עם זה???

• הוסף לסימניות
יש למישהו למכור מצלמת קנון 6d mark 2
באיזור סכומי 2000 עד 3000?

• הוסף לסימניות
לדעתי כל הקנון מעולים.
אבל במצבים מעניינים יותרץ כמו צילום בחושך. צילום עם תאורה ועשן וכאלה,
הם פשוט זוועה. גרעיניות נוראה והכל (לא בדקתי לגבי כולם. אבל מה שאני יודעת...)
סוני מצלמת מעולה גם בחושך או עם עשן.
נניח סוני אלפא 7 עם עדשות אוטומטיות ועוד.....

• הוסף לסימניות
היום העולם עובר למירורלס - מצלמה ללא מראה שזו טכנולוגיה חדשנית והדור הבא של המצלמות ומי שכבר משקיע במצלמה שלא יקנה DSLR גם כי ערך השוק של זה הולך ויורד ואם תרצו להשתרג תצטרכו למכור את המצלמה במחיר רצפה{אם יקנו עדיין כאלה מצלמות} וגם במירורלס יש המון אופציות ושכלולים שאין בDSLR .

• הוסף לסימניות
היום העולם עובר למירורלס - מצלמה ללא מראה שזו טכנולוגיה חדשנית והדור הבא של המצלמות ומי שכבר משקיע במצלמה שלא יקנה DSLR גם כי ערך השוק של זה הולך ויורד ואם תרצו להשתרג תצטרכו למכור את המצלמה במחיר רצפה{אם יקנו עדיין כאלה מצלמות} וגם במירורלס יש המון אופציות ושכלולים שאין בDSLR .
@מנוחה שלמה @עורכת וידיאו
אז על איזה מצלמה אתן ממליצות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה