- הוסף לסימניות
כן לשנהעם אחריות?
כן לשנהעם אחריות?
את האמת - זה ממש זול, ועוד עם אחריות (יכול להיות שהמחירים ירדו?)כן לשנה
הרבה פעמים המוכרים בעצמם כבר יודעיםכדי לפני הקניה לשלוח למעבדה{הליך מקובל} ולבדוק כמה קליקים עשו בה
לי יש אותה איכות מטורפת יש לי גם מקצועית שעלתה 7000 ושאני משווה תמונות ל G7 ויש לה תוצאות מאוד חדות ומרשימותאם היא עונה לצרכיי,
כנראה שאשקיע בה.
ספרי לי עליה
המלצה חמה!! היא מצוינת (בלי השוואה בכלל לסדרת ה700)מישהו כאן יודע לתת המלצה\דיס
לG7 ? מה יתרונות וחסרונות?
יעזור לי מאוד!
כמה זמן בשימוש?לי יש אותה איכות מטורפת יש לי גם מקצועית שעלתה 7000 ושאני משווה תמונות ל G7 ויש לה תוצאות מאוד חדות ומרשימות
יש לה 2 בגים 1.הזום קצר [אם מפריע לכם] 2.המחיר שדורשים היום קצת הזוי ואפשר למצוא של חברות אחרות יותר מקצועיות בפחות כסף ללא תפריט בעברית כמו: פוגי ,ניקון, סוני רק שאין לי הכרות עם דגמים מסוימים
במצלמות הקודמות שלי (קנון פשוטות וטובות)כן, של קנון
איך/ מה שמת לב?
לגבי הזום כמו שפירטתי למעלה (אם אזכר בעוד אכתוב בל"נ)
פשוט פשוט! אפשר קצת לקרוא את ההוראותבמצלמות הקודמות שלי (קנון פשוטות וטובות)
תמיד היה נראה שכעבור תקופה קצרה,
החדות לא אותה חדות.
אולי במצלמות היותר יקרות זה לא כך.
בכל אופן, כמה שנים היא בשימוש אצלך?
התפריט בעברית? לתפעל אותה זה פשוט, או חובה הדרכה?
את ממש עוזרת לי , תודה !!
את ממש משכנעת..פשוט פשוט! אפשר קצת לקרוא את ההוראות
בעברית!!!!
כמעט שנתיים, מספיק?
בשמחה!
לא יודעת מה לומר לך לגבי החדות
הכל טובבבב.....@חיפושיתוש
תודה וסליחה שגנבתי לך את האשכול..
אני עדיין לא יודעת איך לגרום למודעה שלי
להופיע בנושים החמים.
עד אז, תשרדו אותי
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים