סוני וגאס

• הוסף לסימניות
הייתי שמח לדעת אם יש עורכים פה שגם עורכים על סוני וגאס?

• הוסף לסימניות
בשביל מה זה חשוב באמת...?

• הוסף לסימניות
תתחיל לשמוח,

זהו, עצור,

כנראה שרק אני עורך בוגאס :)

• הוסף לסימניות
גם אני ווגאס
מחכה לרגע שאלמד את פרימייר ואפטר אפקט.

• הוסף לסימניות
גם אני וגאס כי אני פשוט לא אוהבת את פרימיר....

• הוסף לסימניות
ווגאס מספק היטב את צרכי הצנועים. (סרטי סכום שנה לגנים וכיוצ"ב)

• הוסף לסימניות
לדעת דברים בתוך התוכנה אולי עוד אופציות

ללמוד עוד זה תמיד עוזר

• הוסף לסימניות
את יודע אם יש אפשרות להלביש קטע וידאו חדש אחרי שבניתי עליו אפקטים ?

• הוסף לסימניות
ממש לא . יש בתוכנה את כל היכולות של פרימיר וכו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י israelcooen;514882:
ממש לא . יש בתוכנה את כל היכולות של פרימיר וכו
חוץ מתמיכה בפורמטים של פנסוניק מסידרת הP2...
ועוד לא מעט אפשרויות שלא רלוונטיות לעורכי החתונות..
(אפקטים לא הופכים את התוכנה למקצועית או טובה יותר אלא למתאימה עבור עורך שזקוק לאפקטים בקלות)

• הוסף לסימניות
יש תוספת שמוסיפה את הp2 רק הבעיה שאין דרך להוריד את זה ללא תשלום הוגן של 200 דולר
אגב אני מחפש משהו שיש לו את זה לדעת אם זה עובד טוב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;514838:
ווגאס מספק היטב את צרכי הצנועים. (סרטי סכום שנה לגנים וכיוצ"ב)

למה ללכלך?
האם פרמייר הוא תורה מסיני? כבר ראיתי בימי חלדי עורכים בפרמייר שהתוצאה נראית כמו מצגת פווארפוינט, ועורכים בווגאס ונראה מליון דולר....
אז למה להגיד סתם....?
מי שיודע את רזי התוכנה יכול לערוך ברמות גבוהות מאוד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה