סוס נו, תאכל כבר..

• הוסף לסימניות
הרעיון מקסים
הילדה מהממת
הביצוע פחות
בראשונה התאורה לא טובה, חשוך, ואין שום תאורה שמרפיצה בה משהו
חוסר העומק שדה מאד מפריע פה

בתמונה השניה, ילדה יפהייפיה, הפוקוס נראה שברח לחולצה, החיתוך לא פה ולא פה
ז"א יש למעלה מידי ספייס שהייתי קורפת או יותר נכון הייתי מעלה את הילדה ללמעלה שיראו עוד קצת מהגוף שלה על חשבון האויר למעלה
ואם רצית צילום פנים אז תקרפי בלי רחמים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tzivi;1206004:
הרעיון מקסים
הילדה מהממת
הביצוע פחות
בראשונה התאורה לא טובה, חשוך, ואין שום תאורה שמרפיצה בה משהו
חוסר העומק שדה מאד מפריע פה

בתמונה השניה, ילדה יפהייפיה, הפוקוס נראה שברח לחולצה, החיתוך לא פה ולא פה
ז"א יש למעלה מידי ספייס שהייתי קורפת או יותר נכון הייתי מעלה את הילדה ללמעלה שיראו עוד קצת מהגוף שלה על חשבון האויר למעלה
ואם רצית צילום פנים אז תקרפי בלי רחמים

תודה על ההערות!!
איך היית קורפת בתמונה השניה?
לא הסתדר לי שיראו גם אותה וגם ת'סוס.
התאורה בשניה כן בסדר?
אחרי הכל היא קצת נרתעה מהסוס כך שזה היה קשה לתזמן ת'רגע.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

יד 2 > אביזרי תפאורה לצילומי ילדים סוס נדנדה למכירה
צילום מסך 2025-07-11 101903.jpgצילום מסך 2025-07-11 101841.jpg

מוכרת את סוס הנדנדה המהמם הזה
ב-350 ש"ח.
אני מביתר
קניתי אותו לפני מס' חודשים, הוא ממש חדש
ולא השתמשתי בו מידי הרבה
כבר מההתחלה היה בו חלק מעט שבור (במרפסת מאחורה)
דרוש פשוט לדפוק שם ולהכניס למקום. משהו קטן
(בצילום לא רואים )
D0527143082 שטורדל...
  • תודה
Reactions: תפארת ה.1 //
2 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה