• הוסף לסימניות
וזה שלי

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    1.8 MB · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
ועוד אחת

קבצים מצורפים

• IMG_7525.jpg
    3.2 MB · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
סליחה סליחה
פשוט התלהבתי שיש לי תמונה שמזכירה תמונה של צלם מומחה

• הוסף לסימניות
להצלחה :
לו רק לא היית עושה את המעשה הלא לעניין הזה ומעלה את התמונה הראשונה שהעלת באשכול נפרד...
היית זוכה לקיטונות של שבחים ממני ואני מאמין שגם מהאחרים. אבל לא ! זה לא נהוג ומקובל !
בהצלחה
מילא הוא לא ידע או מה שלא יהיה אבל כל ה"מלייקים" ... לא לעניין!

• הוסף לסימניות
לגבי התמונה של כדרלעמר, אני לא מבינה בצילום אבל אהבתי נורא שבין הסערות והגלים, מתחבאים "פרצופים" מפחידים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הצלחה;787427:
סליחה סליחה
פשוט התלהבתי שיש לי תמונה שמזכירה תמונה של צלם מומחה

לא נורא!

גם לא צריך להגזים במומחיותי :)

לפעם הבאה אם אפשר להעלות את התמונה באשכול נפרד ואם מאד רוצים אפשר לצרף לינק לאשכול במקום להעלות את התמונה. הרעיון הוא לאפשר דיון יותר ממוקד בכל תמונה.

(התמונה הראשונה שהעלית יפה מאד, לא הבנתי רק למה היא אנכית. השניה מיותרת לחלוטין).

• הוסף לסימניות
יש לך מידות טובות -כדרלעומר.
הלוואי על כל עם ישראל. מקנא בך...

• הוסף לסימניות
אהבתי, נראה כמו אומנות אבסטרקט בשמן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה