כללי סוף כל סוף יוצא לאויר העולם---

• הוסף לסימניות
בהמשך לאשכול הזה,
הנה התוצאה הסופית,

--- אריזה למזוודת תיק לתפילין וטלית ---

אשמח לחו"ד...

קבצים מצורפים

• הדמיה לאריזה.jpg
    1.3 MB · צפיות: 24
  • פריסה 3.jpg
    KB 439.7 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;869672:
בהמשך לאשכול הזה,
הנה התוצאה הסופית,

--- אריזה למזוודת תיק לתפילין וטלית ---

אשמח לחו"ד...

יפה מאד לטעמי!
יתכן שחסרה קצת רוויה?(אולי בהדמיה)
ממש מושך, וגם ההרעיון כשלעצמו יפה מאד, אולי אקנה לי אחד.

• הוסף לסימניות
רעיון מדהים, העיצוב של האריזה עשוייה בטוב טעם,
נראה לי רק ש'בלאגניסטים' יתקשו להשתמש עם המוצר... לקפל את הטלית בדיוק שייכנס לתא, וכמו"כ התפילין, תחשבו על זה.

• הוסף לסימניות
...

• הוסף לסימניות
העיצוב משו משו
מה עם תפילן דר"ת?
אגב, מה גודל הקופסא?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מאיר לוין;869773:
רעיון מדהים, העיצוב של האריזה עשוייה בטוב טעם,
נראה לי רק ש'בלאגניסטים' יתקשו להשתמש עם המוצר... לקפל את הטלית בדיוק שייכנס לתא, וכמו"כ התפילין, תחשבו על זה.

בלגאניסטים כנראה יעדיפו בכל מקרה נרתיק רך ולא קשיח, בדיוק מהסיבה שציינת. אומנם אני אשה, כך שהמוצר לא רלוונטי לגבי, אבל אני כן בלגניסטית, והתיקים שלי לאורך כל השנים היו רכים ורחבים... :eek:

ולגופו של עניין - עיצוב מקסים!

• הוסף לסימניות
לדמיין אברך, ואישתו הקוסמטיקאית יוצאים בבוקר מהבית לעמל יומם עם שתי מזוודות כסופות...
יכול להיות משובב עין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;869804:
tank you!
גודל המזוודה הוא 39*27 ס"מ
חתיכת גודל...
מה העומק?
ויש מקום לסליחות? לפרשת הקטורת? ללורד של הצבע?
איפה חורטים / רושמים שם?

אני מדמיין את זה: אנשים מגיעים לבית הכנסת עם מזוודות כסופות. בוהקות מאוד הפלורוסנטים... ותיערמנה הקופסאות זו ע"ג חברתה.... נראה כמו באגאז' של אוטובוס...
לשקיות יש יתרון שהם גמישות.
קיצור הולך להיות מעניין...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הרשל'ה;869837:
לדמיין אברך, ואישתו הקוסמטיקאית יוצאים בבוקר מהבית לעמל יומם עם שתי מזוודות כסופות...
יכול להיות משובב עין.
נתקדם עוד שלב בדמיון-
האברך מגיע לאיצקוביץ מתחיל למלמל בדביקות 'שהנשמה שבמוחי...' (זה מה שהגברים ממלמלים שם?...) פותח את הקופסא ומגלה שלא תיקתפילין לפניו אלא... :)

• הוסף לסימניות
רעיון מוצלח מאוד
ועבודה יפה גם כן
רק שלטעמי כנ"ל לא מוצלח תיק כסוף היה עדיף מעור וחריטה של השם לכל אחד
וכיד הדמיון הטובה עלינו ועליכם
-משהו יותר אותנטי אידישאי מה שנקרא.
הצלחה

• הוסף לסימניות
בהמשך יעשו עם עיטור של כסף משובץ יהלומים.... מתנה לחתן....
כדאי להתחיל לחשוב מעכשיו על אזעקה וכו'

• הוסף לסימניות
חברה, תרגעו!
אני בסך הכל עיצבתי את האריזה ללקוח,
את כל הרעיונות תשלחו אליו... :)
לגבי עומק המזוודה: 14 ס"מ

• הוסף לסימניות
וכל הגנבים לוטשים עיניים-מי יודע איזה אוצרות מחביאים שם בכספות כסף? ועוד לא עוזבים אותם אלא יוצאים ובאים...

וה... אלא שלא נושאים זאת היות והם שייכים לזן אחר של האנושות...:) יהיו בטוחים ש... יש להם כסף לאברכים הללו לקנות מזוודות כסופות. לא מספיק פסח פעם בשנה אז הם מוציאים את כלי הכסף מהגנזכים עכשיו יוצאים החוצה...

דמיינתי קצת את הצד השני..:)

• הוסף לסימניות
מחלקת הקופי וודאי תלך על כיוון שמצוות תפילין חשובה לפחות כמו בורסאי...

בקשר לעיטורים מכסף משובצים ביהלומים - לא לצחוק, יש היום קופסאות של שטריימלאך עם כתר כסף מקדימה...

• הוסף לסימניות
עיצוב מיוחד ויפה.
אהבתי!

• הוסף לסימניות
חזק!!
ה'בלעדי' קצת הפריע לי.

• הוסף לסימניות
מחר זה בתקנות השונות של ה'חתונה פלאן', מותר, אסור, רק עד סכום מסוים וכו'.
עיצוב יפה ומתאים מאוד לקהל היעד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה