קורונה סוף מעשה במחשבה תחילה

• הוסף לסימניות
אני רואה פה הרבה אשכולות בנושא הנופש למתחמים של 20-25 איש מה שאומר שזה לא המשפחה הגרעינית.
כל מי שיוצא לנופש לא במשפחה הגרעינית שידע שהוא קופץ לאש במודעות.
כשומרי תורה ומצוות אנחנו צריכים לחשוב לבד ולא להצמד להחיות משרד הבריאות ככזה ראה וקדש.
קחו בחשבון שאת התוצאות של הנופשים האלה (ושל החתונות שיהיו) נאכל בחגים.
חוסו על נפשכם ועל נפש הקרובים שלכם ואל תחשבו "לי זה לא יקרה" כי אין ביטוח לאף אחד

• הוסף לסימניות
המשטרה: 130 שוטרים נדבקו בקורונה, לא ידוע לנו אם בפעילות לפיזור הפגנות ובאילו הפגנות.

מאוד מעניין באלו הפגנות זה קרה.
אני ממש במתח לדעת באלו הפגנות זה קרה...;)
אולי איזה אפידמיולוג יכול לעזור למשטרה האומללה לבדוק באלו הפגנות זה קרה...?

• הוסף לסימניות
אני רואה פה הרבה אשכולות בנושא הנופש למתחמים של 20-25 איש מה שאומר שזה לא המשפחה הגרעינית.
כל מי שיוצא לנופש לא במשפחה הגרעינית שידע שהוא קופץ לאש במודעות.
כשומרי תורה ומצוות אנחנו צריכים לחשוב לבד ולא להצמד להחיות משרד הבריאות ככזה ראה וקדש.
קחו בחשבון שאת התוצאות של הנופשים האלה (ושל החתונות שיהיו) נאכל בחגים.
חוסו על נפשכם ועל נפש הקרובים שלכם ואל תחשבו "לי זה לא יקרה" כי אין ביטוח לאף אחד
מצטרף לכל מילה חבל שזה יהיה הגורם לגל שלישי ח''ו......

• תודה
Reactions: MOM

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה