כללי סוף סוף גמרתי... עכשיו מגיעה העבודה הקשה... התמחור

• הוסף לסימניות
שלום רב!
כבר זמן מה שלא ביקרתי כאן, אקדים ואומר שאני הולך לחפור לכם היום עם כמה שאלות בענייני תמחור ומקווה שלא תכעסו עליי :eek: ... ותשתפו פעולה בעין יפה :p...

סוף סוף גמרתי... ואני עכשיו צריך לתמחר ללקוח :eek:...
1. המרה לocr - כמה לוקחים לפי תוים?
2. הגהה - כמה לוקחים בערך לפי עמוד עם 250 מילים?
3. שערים, כמה לקחת על שער כמו זה, לינק מעודכן http://www.jumbomail.co.il/Downloads.aspx?sid=714B506874384D4D7135453D
הבאתי קישור משום שכשאני מנסה להעלות ישירות לפורום אני מקבל שגיאה 'העלת הקובץ נכשלה'
(פרטים נוספים: 440 עמודי קריאה, 24 שערים, 563000 תוים, כ-250 מילים בעמוד)

ח'ברה, תנו מחירים, זה חשוב לי, גם משוער כמה הייתם לוקחים...
למען הסדר, נא לחלק את התשובות לפי המספרים

תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
לא יאומן הכוח של פרוג
לפני פחות מעשר דקות העלתי את השער וכבר יש הודעה של גוגל דרייב:
מצטערים, לא ניתן להציג או להוריד קובץ זה כרגע.

משתמשים רבים מדי הציגו או הורידו קובץ זה לאחרונה. נסה לגשת לקובץ שוב מאוחר יותר. אם הקובץ שאליו אתה מנסה לגשת גדול במיוחד או משותף עם אנשים רבים, ייתכן שיידרשו 24 שעות עד שניתן יהיה להציג או להוריד את הקובץ. אם עדיין לא תוכל לגשת לקובץ לאחר 24 שעות, פנה למנהל הדומיין.
אז הנה הוא בג'מבו מייל
http://www.jumbomail.co.il/Downloads.aspx?sid=714B506874384D4D7135453D
מקווה שכגודל הצפיות כך יהיו גם מספר התגובות... :)

• הוסף לסימניות
הקפצה
כל השערה תעזור לי...

• הוסף לסימניות
אם יש מישהו שאינו מעונין לפרסם מחירים בפורום ומעונין לעזור לי לתמחר אפשר לפנות גם באישי או למייל kotarot100 שטרודל גימייל קום
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
במחילה, לא ביקשתי הערות על אופן העבודה שלי כרגע (כך זה קרה בסוש"ד)... סה"כ ביקשתי לדעת מה המחיר בשוק של הדברים הנ"ל, אודה אם מישהו יכתוב...

• הוסף לסימניות
כמה זמן לקח העיצוב של השער?

• הוסף לסימניות
ראשית, שנה טובה לכולכם!
נכתב ע"י אסתר10;1382715:
כמה זמן לקח העיצוב של השער?

בין 10 דקות לחצי שעה... אני מעדיף לא לקחת לפי זמן...

אשמח לקבל הערכות גם לocr והגהה...

תודה רבה מראש!

• הוסף לסימניות
המרת OCR - כמו הקלדה. דומני שהנורמלי 4.5 לאלף תוים.
שער - 180-250.

• הוסף לסימניות
זה לא הולך לפי שעות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה