כללי סוף סוף הגיע הזמן לעצב לעצמי לוגו...

• הוסף לסימניות
מה אתם אומרים? צריך לשפץ?

---

הלוגו הוא הצורה. הוא אפשרי להופיע ב7 צבעים.
מצו"ב סגנונות שונים, מאחר ועוד לא החלטתי על קו עיצובי, וזה גם לא דחוף עד שאפרסם.

קבצים מצורפים

• B.jpg
    KB 133.9 · צפיות: 21
  • C.jpg
    KB 441.3 · צפיות: 15
  • E.jpg
    KB 164.2 · צפיות: 18
  • F.jpg
    KB 386.1 · צפיות: 0
  • G.jpg
    KB 131.7 · צפיות: 20
  • H.jpg
    KB 139.8 · צפיות: 13
  • I.jpg
    KB 77.9 · צפיות: 13
  • J.jpg
    KB 72.1 · צפיות: 14
  • K.jpg
    KB 299.8 · צפיות: 13
  • 1111111.jpg
    KB 29.1 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
ועוד קשקושים בנושא.

קבצים מצורפים

• L.jpg
    KB 127.6 · צפיות: 10
  • M.jpg
    KB 612.8 · צפיות: 19
  • N.jpg
    KB 388.4 · צפיות: 13
  • A.jpg
    KB 43.3 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
כל מילה נוספת מיותרת!!! עוצמתי!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
אחד אחד, קשה ההחלטה, אולי תעלה עוד כמה דוגמאות שיהיה לנו יותר קל...

• הוסף לסימניות
השם אלי פעם אחת יפה כלוגו ולא משנה כרגע באיזה עיצוב, אך כשהוא מופיע כעיצוב מספר פעמים באותו דף זה קצת מוזר מבחינת שזה כבר לא מותג "אלי" אלא נראה כאילו מישהו כתב ת'שם שלו הרבה פעמים וזה לכל הדעות דבר מוזר...

כך לפי ענ"ד.

• הוסף לסימניות
את האמת?
אני חושבת שרצת הרבה יותר מדי מהר לאפקטים ולצבעוניות, כשהלוגו עצמו בינוני למדי ולא משקף את היכולות שלך.

חזור לשורשים, לשחור-לבן, כשתפתור את הצורניות יגיע זמן האפקטים (והאמת? עדיף בלעדיהם).

• הוסף לסימניות
ממך ציפיתי לפחות.

כלומר לפחות קישקושים ואפקטים שבאים להסתיר חוסר מקצועיות.

הסמל עצמו מבריק - אם ראיתי נכון הוא מורכב מהאות א' על גבי אות א' הפוכה. אבל יש מקום לליטוש נוסף מבחינת המיקום שלו בכל העסק.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מטאור;470658:
הסמל עצמו מבריק - אם ראיתי נכון הוא מורכב מהאות א' על גבי אות א' הפוכה. אבל יש מקום לליטוש נוסף מבחינת המיקום שלו בכל העסק.
בהצלחה!

אדרבא. אפשר להתמקד?
ניסיתי הרבה וריאציות עם הקשקוש, ורק כאשר הוא היה מחובר עם האותיות הצמודות זה היה נראה משהו.

• הוסף לסימניות
שאפו על כל הדוגמאות, נהניתי לגלול ולגלול - בקיצור שווה תגובה...

יכול להיות שהייתי מוותרת על ה-אא הוא נראה קצת תקוע.
או שתנסה במקומו משהו אחר, או שהייתי הולכת רק עם השם: אלי.
גם אם אתה משאיר את ה-אא כדאי לשנות כיוון למלבן, כי עכשיו נראה שאין לזה זרימה טובה, השם אלי הולך לכיוון אחד והמלבן לכיוון השני (מצורפת כאן דוגמה).

בכללי העיצוב והסגנון יפה מאד ומשדר את הקו שלך.

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    KB 9.5 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
חמוד אם כי פשוט מידי לענ"ד
מה מביעה הא' אחד על השני? אמורה לצאת צורה כלשהי?
וחוצמזה אם כבר הלכת על שם בעברית למה השורה שמתחתיו צריכה להיות באנגלית?
עברית יפה שפה

• הוסף לסימניות
לפי דעתי הלוגו בבסיסו לא מדהים. אני לא רואה משהו מיוחד בצרוף של שתי הא' (אולי צורת חץ?) וגם החיבור ביניהם נראה ממש מאולץ חוץ ממה שזה רעיון די נדוש. אתה מעצב כ"כ מוצלח אז תשקיע בלוגו טוב עד הסוף שישקף את היכולות שלך.

• הוסף לסימניות
אישית, אהבתי מאוד את הגראנג' של הראשון, אבל בתור לוגו נקי, אהבתי את השם ב"בועה" בצבעים החומים- משדר קלאסי, נקי, עם קצת אפקטים, אבל לא כל כךאהבתי את החיתוך בקצוות העליון והתחתון. (קובץ 6 מלמעלה)
את הראשון אתה יכול בתור פלאייר, עם פרטים- כי הוא מאוד יפה, ויכול להשתלב לך עם כמה עיצובים- עם הקו הנקי, ואז יותר שקט בצבעים, או עם הקו ה"מקושקש" (שאהבתי, אבל לא יותר מדי, לטעמי) ואז אתה יכול לשחק עם צבעים בהכל- לוגו, רקע, פרטים- כו'...
לגבי מה ששער כתבה- על הכיוון של הבועה- אני חושבת שזה כן צריך להיות כלפי מטה- כי זה כיוון הקריאה שלנו- ימין לשמאל, מלמעלה כלפי מטה, וזה נראה יותר טבי, למרות שמסתיים באות י"וד ...
מסכימה לגבי האנגלית- נראה קצת לא שייך, במיוחד שעשית משחק כלכך יפה עם אות בעברית...
:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נפ;470761:
לפי דעתי הלוגו בבסיסו לא מדהים. אני לא רואה משהו מיוחד בצרוף של שתי הא' (אולי צורת חץ?) וגם החיבור ביניהם נראה ממש מאולץ חוץ ממה שזה רעיון די נדוש. אתה מעצב כ"כ מוצלח אז תשקיע בלוגו טוב עד הסוף שישקף את היכולות שלך.
הגדלות הגאונות והאומנות בלוגו-
היא הפשטות והבהירות.

מה זה לוגו מיוחד? מלא באפקטים ורעיונות? - שלא זוכרים מהם כלום?

הלוגו מדהים! אהבתי את הטקסטורה שהיא יוצרת...
תמשיך להצליח

(התודה בטעות)

• הוסף לסימניות
כמו שאמרו כבר לפני, מעבר לכל האפקטים והפירוטכניקה, הלוגו עצמו, בוסרי משהו...
"זה לא זה"

נ.ב. אני בטוח שהיית מצליח לעצב בקלות לוגו מוצלח לבית חב"ד בטיחואנה סיטי, אבל זה הקטע, שכשזה מגיע לעבודה עם דרישות ותכלית אמיתיים, מחוייבי המציאות, העניין נעשה יותר מאתגר.

אל תעשה לעצמך הנחות...

• הוסף לסימניות
וממליצה באופן כללי, לא רק לאלי, לגגל :
what makes a good logo.
קראתי השבוע כמה וכמה פוסטים מאירי עיניים בנושא.

אנגלית נדרשת להבנת הטקסטים, אבל יש דוגמאות ויזואליות.

• הוסף לסימניות
הלוגו מתאים מצוין לטמבור!
לא לעיצוב גרפי!

• הוסף לסימניות
אלי,
נראה לי שלפני שאתה הולך לעצב את הצורה למישהו (שחפ"צ - חובה)
תעשה זאת בעצמך!
מה ניסית לעשות לבלבל אותנו?
היכולות שלך הרי מטורפות, המעוף שלך מופרע
אז מה עשה לך השם שלך???
הכנת רק סקיצה אחת ללקוח הכי חשוב?

• הוסף לסימניות
הכי קשה לעצב לעצמנו.
מה גם ששם עם 3 אותיות שאחת מהן י', לא מאפשר כ"כ משחקים טיפוגרפיים.
אני הייתי שוקלת להוסיף את שם המשפחה (בעיניי זה גם נראה רציני יותר).

• הוסף לסימניות
החלטתי (בעצת ידידים ומבינים וידידים מבינים) לוותר על לוגו. אני לא זקוק לו, למעשה, בשלב זה.
(אמור, מעתה אין זה לא הלוגו שלי אלא הלוגו של רצפת חדר העריכה)

תודה לכולם, ובהצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלי ויסברג;471198:
החלטתי (בעצת ידידים ומבינים וידידים מבינים) לוותר על לוגו. אני לא זקוק לו, למעשה, בשלב זה.
(אמור, מעתה אין זה לא הלוגו שלי אלא הלוגו של רצפת חדר העריכה)

תודה לכולם, ובהצלחה.

כגרפיקאי ברמה שלך, אתה יכול להסתפק בלכתוב, פשוט: אלי ויסברג.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה