- הוסף לסימניות
מזל שלא אמרת לו כמה עולה קואדרו 5000נכתב ע"י trew;1009565:בא נראה מה יש פה,
כרטיס קואדרו 4000
אפשר לראות כאן
כדאי להסתכל עד הסוף.
מזל שלא אמרת לו כמה עולה קואדרו 5000נכתב ע"י trew;1009565:בא נראה מה יש פה,
כרטיס קואדרו 4000
איך שלא תהפוך את זה 2 מעבדי AMD מהירים יותר מעבד אחד של אינטל.נכתב ע"י 3dyoni;1009653:בתלת מימד זמן שווה כסף.. במקום להסתכל על המחשב מרנדר ונתקע אפשר להמשיך לעבוד.
דוקא אני שממעתי על ה AMD שהוא לא מתאים..
בכ"א אם נפרק את המחיר לחלקים אז קיבלתי את הכרטיס מסך בחצי מחיר מכל מיני עמדות שאנשים שידרגו ל6000.
המחשב לבד 11400 לא כולל. שזה מחיר הכי טוב שקיבלתי לעמדה כזאת..
ומעבודות ראשונות עליה, שווה כל שקל. (אם כי אני לא סגור על הכרטיס מסך)
המעבד 6 ליבות פשוט עףףףף
נכתב ע"י 3dyoni;1009653:המעבד 6 ליבות פשוט עףףףף
נכתב ע"י גיל קוליוק;1009868:ידוע, ויש גם סדרת M.
אגב האם ידוע למישהו מה ההבדל בין הסדרה הרגילה לסדרת M.
נכתב ע"י יניב;1009930:שלי אגב עלה סביבות ה-2,300$ לפני מע״מ, וזה הכי זול שאפשר להשיג בכדור הארץ... רק הכרטיס מסך עלה יותר מ-450$, אבל זה שווה את הכיף, כבר אין בעיה לרנדר בשתי תוכנות במקביל (אחד ב-CPU והשניה ב-GPU) ולצפות בינתיים במדריכים ביוטיוב (אממ, ולשמור את כל המועדפים בטאבים פתוחים... חחח)
(הקודם היה DualCore עגלה ללא כרטיס מסך חיצוני...)
אז אני בהחלט מתאר לעצמי כמה חוגג ידידנו על המחשב החדש... תתחדש!!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים