- הוסף לסימניות
תודה לכל מי שהמתין, ציפה והתרגש בשלושת הימים האחרונים.
קיבלתם טעימה מההמתנה, הציפיה וההתרגשות שלי בחצי השנה האחרונה בה עבדתי על המדריך הזה, כדי להגיש לכם בס"ד מוצר מושלם –
<O
עבודה מול לקוחות – מדריך יישומי
את כל הפרטים כבר תוכלו לקרוא בדף הנחיתה של המדריך, אבל לפני שתקפצו לשם אני מוכרחה לספר לכם שממש בדקות הקרובות יעלה לאוויר ראיון בלעדי איתי בניוזלטר של "יצירה – סטודיו לעיצוב גרפי". חוץ מלקרוא שם את מה שיש לי לספר לכם על עצמי ועל המדריך, מחכה לכם שם בנוסף הטבה בלעדית למנויי הניוזלטר: חצי פרק של "לָ-כּוֹחַ" מתנה. אני רק יכולה לומר שבחרתי עבורכם חלק מאחד הפרקים הטובים ביותר במדריך, ואני מבטיחה לכם הנאה מרובה. תודה ל"יצירה" על שיתוף הפעולה.
<O
<O
בנוסף, אני רוצה לנצל את ההזדמנות להודות ולתת קרדיט להילה אריאל מסטודיו אריאלס – הילה היא חברה, קולגה ושותפה לדרך, שהרעיון המקורי לכתיבת המדריך הזה היה שלה. הילה, אני בטוחה שעוד נשתף פעולה בפרוייקטים רבים ויצירתיים בעתיד.<O
תודה גדולה נוספת מגיעה לסיון פרץ, חברה ואשת מקצוע מובילה בתחום קידום האתרים, שהיתה שם כל הזמן מאחורי הקלעים; ולדגנית - חברה ומעצבת לעילא שקראה את הגירסה המוקדמת ושתמיד מוכנה עם הפונפונים.
תודה גם ל-'אאא פונטים בעברית' על זכות השימוש בפונט אטלס בכל הפרוייקט.
<O
והערה לפני סיום לגבי החלק הטכני – כל הלינקים הרלוונטיים נפתחו עבורכם מבעוד מועד ב"רימון" ו"אתרוג". לקוחות "נתיב" צריכים לבקש את פתיחת הדף והוא יפתח מיידית וללא תשלום. אם מי מכם נתקל בכל זאת בבעיה בכניסה לדפים או בתהליך התשלום, אעריך מאוד אם יפנה אליי ואפעל במהירות האפשרית לתיקון התקלה.
<O
<O
ועכשיו, מספיק למתוח אתכם.<O
דף הנחיתה של המדריך והראיון הבלעדי+חצי פרק מתנה מחכים לכם.<O
תהנו!<O
<O
הנושאים החמים