סוף סוף המודל שלי הגיע מהדפסה

• הוסף לסימניות
..

קבצים מצורפים

• iris ogli.jpg
    iris ogli.jpg
    KB 87.9 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י צבי גרינוולד;2118233:
מדהים!
למה זה משמש?

תודה
להניח על המדף ולמישמוש :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י iris ogli;2118276:
תודה
להניח על המדף ולמישמוש :)

הייתי "מת" ל"משמש" אותו. זה פשוט מזמין את זה.
בטוחה שאין לזה אף שימוש מסחרי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צבי גרינוולד;2118345:
הייתי "מת" ל"משמש" אותו. זה פשוט מזמין את זה.
בטוחה שאין לזה אף שימוש מסחרי?
דיי בטוחה :)

• הוסף לסימניות
מידול של פוליטיקאים זמרים שחקנים או סלבריטאים מהעולם ברור שיהיה לזה שימוש מסחרי בציבור הכללי או להבדיל רבנים לציבור החרד. (צריך לעשות שאלת רב לגבי "לא תעשה לך פסל...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שיילה;2118759:
מידול של פוליטיקאים זמרים שחקנים או סלבריטאים מהעולם ברור שיהיה לזה שימוש מסחרי בציבור הכללי או להבדיל רבנים לציבור החרד. (צריך לעשות שאלת רב לגבי "לא תעשה לך פסל...)

זה יותר צעצוע מפסל

• הוסף לסימניות
שלום,
איפה\איך מגדירים במיה ערכים להדפסה ?

• הוסף לסימניות
יש עוד חברה בארץ שמדפיסה כאלו דברים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעקב 1;2119560:
שלום,
איפה\איך מגדירים במיה ערכים להדפסה ?

היי, בסך הכל מייצאים את זה כקובץ stl או obj תלוי במדפסת
אם רוצים גם צבע צריך שלמודל יהיו uv טובים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מנוחהלה;2120030:
יש עוד חברה בארץ שמדפיסה כאלו דברים?

לא שאני מכירה

• הוסף לסימניות
תודה, אנסה. לראות את זה, זה מדהים !!

• הוסף לסימניות
ומי צובע את המודל?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה