כללי סוף סוף זה הגיע- דעתכם חשובה

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 1,010.8 · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות
זה הראשון? אז מה יהיו הבאים?!
מדהים.
קצת הערות , איך לא, מה קורה שם עם כף היד? נשברה? השיער גם לא משהו.
אבל הדשא בסלסלה יפה ורענן

• הוסף לסימניות
ה-מ-ו-ם.
חברים! כולנו קונים עוד היום עט גרפי. :)

• הוסף לסימניות
צביעה מהממת. מחכים לציורים הבאים....

• הוסף לסימניות
הציור חמוד מאוד.
הצבעים מאוד מאוד יפים.
קצת פחות אהבתי את צבע הפנים. אולי עדיף לתת צבע חי יותר, כמו כל שאר הגוונים?

• הוסף לסימניות
בשביל ראשון זה יפה מאוד!! יש לי ביקורת.אך אני לא אוהב לבקר במקום שעוד אנשים רואים היות שאדם (במקרה שלנו זה יאיר) עובד קשה מאוד על יצירה. ואני לא מסוגל להיכנס בו לעיני כל...

• הוסף לסימניות
תודה לכולם
מורדוך שלח באישי, מוכן לקבל.

• הוסף לסימניות
מורדוך אם זה נקרא להכנס
אז מה זה באמת להכנס?!
תודה לך

• הוסף לסימניות
חמוד מאוד,
שיהי'ה בהצלחה!

לגבי עובי וחוזק הקוים (הקו החיצוני) - אפשר לשלוט בזרימה של הקו ע"י לחץ חזק או חלש, ממש כמו עפרון רגיל. תנסה ותהנה.

• הוסף לסימניות
מה????

אני רצה לקנות עט גרפי

יאיר מהממם!

• הוסף לסימניות
יאיר, יפה ונחמד
בשביל הסקרנות הייתי רוצה לראות ילד שציירת ביד, ללא עט גרפי, תוכל להעלות?-להשוואה

• הוסף לסימניות
אם זה הראשון, אז הבאים וודאי יהיו משהו מיוחד.

• הוסף לסימניות
אני העלתי בפעמים קודמות כמה מהציורים שלי

ותודה לכל המגיבים

• הוסף לסימניות
יאיר קבל צל"ש.
הערות ברשותך:
הזוית של יד שמאל לא מדויקת, וכן צריך שיפור צבע הפנים כפי שכבר העירו וכן השיער צריך שיפור.
השאר יפה מאוד. כאמור.

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    KB 444.3 · צפיות: 6
  • 2.jpg
    KB 502.1 · צפיות: 7

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה