כללי סוף סוף זה הגיע... - VIP מחשבים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י A.Y.K;1201193:
כנראה שנכנסתי

ההסבר הוא כזה - מפרטים מלאים אני לא מוציא מהסיבה שהם נוצרים בעמל רב, לבחור את מה שכדאי ביחס למחיר ולהעדיף דווקא את החלק הזה ולא את ההוא כי כאן שווה השקעה ובשני דווקא לא.
פעם חילקתי מפרטים,עד ש...
לקוח שלח לי מה דעתי על מפרט כל שהוא, וכשפתחתי אותו הייתי בשוק, פשוט מילה במילה לקוח מאחד המפרטים שלי, ממש, אי אפשר לטעות, מדובר על דגמים ומספרים ואפילו סדר של מילים, ומילים עצמם שנכתבו על ידי.
הטכנאי ההוא (שאני מכיר את שמו), כנראה לי היה מספיק חכם לשנות ופשוט שכפל ושלח.

מאז - זה נגמר.

אני כן נותן כיום מפרטים מלמעלה, כל מה שהלקח שמע ו/או יודע, מעבד, כמות זיכרון, וכדו', אבל לא את הדגמים בצורה מפורטת.
ב"ה אנו לא מוכרים בגלל שהמפרט הוא זול, אלא ההפך, המפרט הוא איכותי, וכל לקוח תמיד בא מהמלצה שקיבל עלינו, וככה אנחנו רוצים שזה יישאר.

• הוסף לסימניות
הצלחות מרובות!!

לקוחה מרוצה :)

• הוסף לסימניות
יפה מאוד, יוזמה ברוכה ומתבקשת. בהצלחה!

• הוסף לסימניות
האם ישנה אפשרות לשליטה מרחוק גם לטיפול אופטימיזציה שהצעת בעבר כאן בפורום http://www.prog.co.il/showthread.php?t=152135
וא"כ האם יש מחיר מיוחד לרגל ההשקה? :):D

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טקסט;1201241:
האם ישנה אפשרות לשליטה מרחוק גם לטיפול אופטימיזציה שהצעת בעבר כאן בפורום http://www.prog.co.il/showthread.php?t=152135
וא"כ האם יש מחיר מיוחד לרגל ההשקה? :):D

ישנה אפשרות, אך מכיוון שאופטימיזציה זה בעצם לעבור על המחשב של הלקוח ופלתקן אותו מתחילתו ועד סופו, זה לוקח דיי הרבה זמן, והמחיר שניתן שם 350 ₪ , זה כבר לאחר ההנחה.

אם עושים זאת דרך התחברות מרחוק, זה 250 ₪ זה המקסימום שאפשר לעשות.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נשמע משכנע מאוד.
בהצלחה רבה!

לגבי המפרטים, ובכלל על עצם הרעיון,
בעלי מומחה גדול במחשבים (הוא עונה כאן הרבה לשאלות בנושא :)) ולפני כמה שנים, קנינו מחשב נוסף לעבודה, בעלי הרכיב את המפרט בצורה מקצועית שתתאים לנו לעבודה "הכבדה" וכל דבר במפרט הוא ציין גם מאיזה חברה הוא רוצה, שיהיה הכי איכותי, ושאל כמובן קודם את זה שמכר לנו את המחשב אם יש לו את כל הפריטים שהוא רוצה, ואחרי שהוא אישר כל דבר והכל הוזמן, המחשב הגיע הביתה, התחלנו לעבוד, להתקין תוכנות וכו... ואז ראינו את "הברוך"....
המחשב לא עבד בכלל בהתאם לציפיות, (המחשב הישן הרבה יותר טוב...) ומה שהתגלה זה כמה שינויים "קטנטנים" שמוכר המחשבים עשה במפרט, שינויים כמו חברה אחרת, פשוטה יותר... וכדו' שהדברים האלה משמעותיים מאוד!
הבעיה שגילינו את התרמית זמן מה אחרי הקניה. וכבר לא היה לנו הרבה מה לעשות, בעיקר שהמוכר לא הבין בכלל על מה התלונה... זה אותו דבר מה שרציתם, רק חברה אחרת.... :cool:

בקיצור אנחנו היום תקועים עם מחשב טוב, אבל ממש לא מספיק לעבודות גרפיקה כבדות!
לכן אני ממליצה, לכו למישהו שמבין ובעיקר אמין!!!
גם אם תבנו לבד את המפרט הכי טוב, (או תעתיקו ממקום טוב ;)) אתם לא יכולים לדעת מה ידחפו לכם שם בפנים, רק אם תעשו ניתוח לב פתוח למחשב ותבדקו כל דבר קטן.... שגם אז קשה לזהות אם זה אכן מה שביקשתם.

בהצלחה לכולם!

• הוסף לסימניות
ברכה (לנו)

והצלחה (לכם...)

אם הבנתי נכון איש איש המעוניין לשדרג את מחשבו, מתקשר ומקבל הצעת מחיר תואמת עבורו?

• הוסף לסימניות
בשעה טובה!!!

המון הצלחות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פופקו;1201259:
ישנה אפשרות, אך מכיוון שאופטימיזציה זה בעצם לעבור על המחשב של הלקוח ופלתקן אותו מתחילתו ועד סופו, זה לוקח דיי הרבה זמן, והמחיר שניתן שם 350 ₪ , זה כבר לאחר ההנחה.

בהצלחה.

איך אני יכול לדעת אם באמת אני צריך את האופטמיזציה הזו אולי המחשב עובד בהתאם לנתונים שלו כי לפי מה שקראתי באשכול הנ"ל יש דברים בטוח אין לי כמו וירוסים יש לי אנטי וירוס של נוד מעודכן און ליין

• הוסף לסימניות
יפה, אז זה יוצא בסוף לדרך.
בהצלחה רבה.

• הוסף לסימניות
כל הכבוד!!!
מה שנקרא- הדבר הנכון במקום בנכון
:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פופקו;1201209:
ההסבר הוא כזה - מפרטים מלאים אני לא מוציא מהסיבה שהם נוצרים בעמל רב, לבחור את מה שכדאי ביחס למחיר ולהעדיף דווקא את החלק הזה ולא את ההוא כי כאן שווה השקעה ובשני דווקא לא.
פעם חילקתי מפרטים,עד ש...
לקוח שלח לי מה דעתי על מפרט כל שהוא, וכשפתחתי אותו הייתי בשוק, פשוט מילה במילה לקוח מאחד המפרטים שלי, ממש, אי אפשר לטעות, מדובר על דגמים ומספרים ואפילו סדר של מילים, ומילים עצמם שנכתבו על ידי.
הטכנאי ההוא (שאני מכיר את שמו), כנראה לי היה מספיק חכם לשנות ופשוט שכפל ושלח.

מאז - זה נגמר.

אני כן נותן כיום מפרטים מלמעלה, כל מה שהלקח שמע ו/או יודע, מעבד, כמות זיכרון, וכדו', אבל לא את הדגמים בצורה מפורטת.
ב"ה אנו לא מוכרים בגלל שהמפרט הוא זול, אלא ההפך, המפרט הוא איכותי, וכל לקוח תמיד בא מהמלצה שקיבל עלינו, וככה אנחנו רוצים שזה יישאר.

כמובן שזהו שיקול שלך, אולם אני קצת חולק עליך.

אני מסכים שישנה עבודה בלהרכיב מפרט שיתאים בדיוק וינצל את מלוא התקציב אבל אני לא הייתי קונה חתול בשק עם כל האמינות שאני רוחש לך, אני רוצה לדעת מה הזמנתי ומה קבלתי בסוף.

דבר נוסף, אני לא חושב שתהיה לך בעיה להתמודד עם הצעות אחרות בשוק, מדובר בחלקים שאתה קונה בכמות שמוזילה את העלות וגם יש לך את השם שלך שבנאדם יסכים להפרד מכמה גרושים נוספים כדי להיות בטוח יותר.

מי שלא? שיחפש את חבריו, יקנה מהחבר של השכן שיש לו מחירים פצצה ויחזור אליך במחשב הבא...

כמובן, זוהי דעתי...

• הוסף לסימניות
הערה קטנה - תבדקו לינק להורדת תוכנה מאלוואר-בייטס תוכנה לניקוי רוגלות ווירוסים - יש שם טעות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מילה בסלע;1201283:
ברכה (לנו)

והצלחה (לכם...)

אם הבנתי נכון איש איש המעוניין לשדרג את מחשבו, מתקשר ומקבל הצעת מחיר תואמת עבורו?

אכן כן.

נכתב ע"י טקסט;1201318:
איך אני יכול לדעת אם באמת אני צריך את האופטמיזציה הזו אולי המחשב עובד בהתאם לנתונים שלו כי לפי מה שקראתי באשכול הנ"ל יש דברים בטוח אין לי כמו וירוסים יש לי אנטי וירוס של נוד מעודכן און ליין
תזכרי האם פעם המחשב עבד הרבה יותר טוב מהיום... זה הכל...
נכתב ע"י פיקצר פרפקט;1201281:
נשמע משכנע מאוד.
בהצלחה רבה!

לגבי המפרטים, ובכלל על עצם הרעיון,
בעלי מומחה גדול במחשבים (הוא עונה כאן הרבה לשאלות בנושא :)) ולפני כמה שנים, קנינו מחשב נוסף לעבודה, בעלי הרכיב את המפרט בצורה מקצועית שתתאים לנו לעבודה "הכבדה" וכל דבר במפרט הוא ציין גם מאיזה חברה הוא רוצה, שיהיה הכי איכותי, ושאל כמובן קודם את זה שמכר לנו את המחשב אם יש לו את כל הפריטים שהוא רוצה, ואחרי שהוא אישר כל דבר והכל הוזמן, המחשב הגיע הביתה, התחלנו לעבוד, להתקין תוכנות וכו... ואז ראינו את "הברוך"....
המחשב לא עבד בכלל בהתאם לציפיות, (המחשב הישן הרבה יותר טוב...) ומה שהתגלה זה כמה שינויים "קטנטנים" שמוכר המחשבים עשה במפרט, שינויים כמו חברה אחרת, פשוטה יותר... וכדו' שהדברים האלה משמעותיים מאוד!
הבעיה שגילינו את התרמית זמן מה אחרי הקניה. וכבר לא היה לנו הרבה מה לעשות, בעיקר שהמוכר לא הבין בכלל על מה התלונה... זה אותו דבר מה שרציתם, רק חברה אחרת.... :cool:

בקיצור אנחנו היום תקועים עם מחשב טוב, אבל ממש לא מספיק לעבודות גרפיקה כבדות!
לכן אני ממליצה, לכו למישהו שמבין ובעיקר אמין!!!
גם אם תבנו לבד את המפרט הכי טוב, (או תעתיקו ממקום טוב ;)) אתם לא יכולים לדעת מה ידחפו לכם שם בפנים, רק אם תעשו ניתוח לב פתוח למחשב ותבדקו כל דבר קטן.... שגם אז קשה לזהות אם זה אכן מה שביקשתם.

בהצלחה לכולם!
אני כבר השלמתי עם זה שאנשים רוצים לחוות בעצמם את הסיפור שלך, ורק אח"כ הם קונים מחשב נורמלי, נו שויין. :)

נכתב ע"י Ollyco;1201453:
כמובן שזהו שיקול שלך, אולם אני קצת חולק עליך.

אני מסכים שישנה עבודה בלהרכיב מפרט שיתאים בדיוק וינצל את מלוא התקציב אבל אני לא הייתי קונה חתול בשק עם כל האמינות שאני רוחש לך, אני רוצה לדעת מה הזמנתי ומה קבלתי בסוף.

דבר נוסף, אני לא חושב שתהיה לך בעיה להתמודד עם הצעות אחרות בשוק, מדובר בחלקים שאתה קונה בכמות שמוזילה את העלות וגם יש לך את השם שלך שבנאדם יסכים להפרד מכמה גרושים נוספים כדי להיות בטוח יותר.

מי שלא? שיחפש את חבריו, יקנה מהחבר של השכן שיש לו מחירים פצצה ויחזור אליך במחשב הבא...

כמובן, זוהי דעתי...

אני מסכים איתך ולכן, קדום כל אם אני מדבר עם מישהו שבאמת מבין בחלקים, אני נותן לו בטלפון פירוט מלא כולל דגמים כולל הכל, בגלל שהוא יידע להעריך את החלקים.
אבל 99% אין להם מושג בדגמים חוץ מזה שיש I7 ו8 ג'יגה זיכרון וכדו', ולהם הרבה יותר טוב, שחברה תמליץ ותגיד לה שהיא מרוצה, מאשר שאתן לה הרצאה על UD4 או UD7...

לגבי ההתמודדות עם הצעות אחרות בשוק, אין לי בעיה להגיד לאותה אשה ששואלת "אבל הציעו לי מחשב I5 ב3000 ₪?," להגיד לה, את אותו מפרט אני אתן לך אפילו בפחות, כי אני יודע בדיוק ממה החומרה שלה עשויה, לוח אם ב150 ₪ וכדו'...
אבל לא שווה , לא לי ולא ללקוח, לקנות מחשבים כאלה, ולהיות יום ולילה טרוד בתיקונים שלהם, והכל בגלל שרציתי למכור בזול...
אני מעדיף לקנות טיפה יותר יקר ואיכותי, ולהראות לכל האנשים שיש דרך אחרת, טובה יותר!

• הוסף לסימניות
וואהוווו פופקו! המון המון המון הצלחה!!! והמון המון קונים.... והעיקר המון המון כסף ;)
כמה אני מרוצה מהשרות שלך פשוט אין מילים!

לקוחה מרוצה מאוד!!

• הוסף לסימניות
ראיתי בהמלצות (באתר VIP) משפט שאני חייבת לצטט!
"שמעתם פעם על טכנאי שהיה אצלך בבית מספר שעות לתקן תקלה, ושבוע אחרי זה מתקשר לוודא שהכול בסדר"?
כל מילה מיותרת!!

• הוסף לסימניות
אתר מקסים ומושך עין!
תודה על התוכנות המקסימות להורדה.
פול הצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פופקו;1201259:

בהצלחה.

מתי אפשר לעשות זאת? אני מעוניין בכך בדחיפות!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה