סוף סוף זה קורה - אנימציה!

• הוסף לסימניות
החלטתי להתנסות בדבר שתמיד חלמתי עליו- אנימציה!
אין לכם מושג כמה שזה מסובך..! יש פה משהו כמו 33 ציורים, עם 33 ציורים סחטתי 2 שניות אנימציה, זה מטריף..
אבל הנה, בכל זאת, אחרי המוןןןןן עבודה ועקשות, התוצאה המיוחלת..
אשמח לקבל חוו"ד...

למי שזה לא עובד בצורה הרגילה (WINDOWS MEDIA PLAYER),שישתמש בתוכנה QUICKTIME PLAYER, או לחלופין תוכנת VLC (בתוכנה הזאת אני משתמש) להפעלת קבצי וידאו מכל הסוגים, גם אם אין לכם אותה שווה לכם להוריד אותה בלי קשר, תוכנה חובה לכל מחשב לדעתי, הורדה חינמית , כתבו בגוגל VLC וזאת תיהיה התוצאה הראשונה..
אני משער לעצמי שזה נשמע מסובך, אבל זה שטויות..

עוד אפשרות, אפשר להכנס לי לבלוג (קישור בחתימה) שם הסרטון מובנה ואין צורך בהורדה, הבעיה שכנראה שזה לא יעבוד לכולם בגלל סינון האתרים.. :/

קבצים מצורפים

• ballanimationcolor.mov
    KB 826.1 · צפיות: 98
  • הוסף לסימניות
חחח... חמוד!

זה נפתח רגיל במדיה פלייר- למה אתה מייאש אנשים מראש?:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;848327:
חחח... חמוד!

זה נפתח רגיל במדיה פלייר- למה אתה מייאש אנשים מראש?:)

אה באמת?
אצלי זה לא, אז עוד יותר טוב.. :)

• הוסף לסימניות
לא.... אני סתם עובדת עליך...;)

ראיתי עכשיו שוב את הסרטון ואני מוכרחה לציין שנהניתי מאווווווד מהעין שמתנפחת בפגיעה, ובכלל מהירידה לפרטים.
באיזו תוכנה יצרת את זה?

(ואגב, שניה מורכבת בד"כ מ-25 פריימים....)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;848330:
לא.... אני סתם עובדת עליך...;)

ראיתי עכשיו שוב את הסרטון ואני מוכרחה לציין שנהניתי מאווווווד מהעין שמתנפחת בפגיעה, ובכלל מהירידה לפרטים.
באיזו תוכנה יצרת את זה?

אני משער לעצמי שיש דרכים פשוטות יותר, אבל אני עשיתי בדרך שידעתי-
ציירתי ציור ציור במנגה, והעלתי את הכל לתוכנת אנימציה שקוראים לה "TOON BOOM" ושם סדרתי את המהירות ואת הרצף (לקח לי חצי מהזמן שלקח לי להכין את האנימציה הזאת רק כדי להבין איך התוכנה הזאת פועלת..)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yoyoBL;848333:
... ציירתי ציור ציור במנגה, והעלתי את הכל לתוכנת אנימציה שקוראים לה "TOON BOOM" ושם סדרתי את המהירות ואת הרצף....

:eek::eek::eek:

וואו...... רק מלחשוב על זה אני חוטפת עצבים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;848335:
:eek::eek::eek:

וואו...... רק מלחשוב על זה אני חוטפת עצבים.

אני חושב על דיסני וכל אלה, שעושים שעה וחצי של סרט ופי 100 יותר מורכב ממה שאני עשיתי, ואני מתעודד :)

• הוסף לסימניות
הם לא מציירים את זה ככה ציור ציור- בונים דמות ואח"כ מתכנתים אותה
(זה בכולופן מה שאני יודעת, אבל אני לא מומחית גדולה (וגם לא קטנה) בנושא :))

• הוסף לסימניות
פשש... יפה מאד. אתה גם מצייר גם מפסל וגם עושה אנימציות. איש אשכולות!!! :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;848340:
הם לא מציירים את זה ככה ציור ציור- בונים דמות ואח"כ מתכנתים אותה
(זה בכולופן מה שאני יודעת, אבל אני לא מומחית גדולה (וגם לא קטנה) בנושא :))

ממש לא, בכל אופן הדיסני הקלאסיים הם ציור ציור, לא נראה לי אפשרי לבנות דמות ב2 מימד בכלל....

• הוסף לסימניות
חבל לא הצלחתי לפתוח למרות שלל התוכות שיש לי...:(

• הוסף לסימניות
זה היה כמו לתת לאישה להריח ת'שווארמה...
כזה קטע אנימציה טעיםםםםםםםםם
וכל כך קצר...:(

משחקי עיניים פה מעולים.

רץ לי מהר מידי בעיניים ודווקא רופא אמר לי שאני רואה 6:6 ;)

• הוסף לסימניות
משגע! חבל"ז...

אפשר לעשות את זה גם בפרימייר, נכון?

• הוסף לסימניות
מצויין!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pinati;848367:
חבל לא הצלחתי לפתוח למרות שלל התוכות שיש לי...:(

נפתח לי ב VLC . יפה מאוד!

• הוסף לסימניות
יפה ביותר
יותר ממה שאני מעריך את הציור של כל פריים אני מעריך את הצביעה של כל פריים...
בקשר לתוכנת אנימציה יש לך את סינפיג'.
עוד תוכנה שאולי תעניין אותך זאת מייפינט יש לה תוסף לאנימציה.

בדיסני פעם היו עושים אנימציה של 12 ציורים לשניה וכל ציור היו מכפילים ב2 כדי שיהיו 24 פריימים, היום מה שעושים בדיסני זה דמויות תלת ממד ואותם מרנדרים הרינדור שנראה כמו ציור.

• הוסף לסימניות
אוף, לא נפתח לי ):
ואני כל כך רוצה לראות!
יש מצב לפורמט אחר?

• הוסף לסימניות
אולי תעבדו עם תוכנת צפיה נורמלית וכך לא תצטרכו להמיר כל קובץ בנט?
אתן יכולות להתקין קודקים או להשתמש עם VLC, אני מעדיף את האחרון בגלל שהוא "אולר שווצרי" בכל מה שקשור לפורמטים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה