סוף סוף זה קורה - אנימציה!

• הוסף לסימניות
כשרון

יפה לראות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;855448:
לא מרשה לצפות סרטים מתחת לגיל שנתיים (מחקרים הוכיחו שבגיל פחות מזה זה עלול לגרום להפרעות קשב וריכוז).
אני סבורה ש'סא' העלתה נקודה נוספת,
לא ברמת הפרעת קשב - אבל איבוד היצרתיות והיכולת להעסיק את עצמך,
ליזום, לחשוב, ליצור - כל אלו עלולים לאבד יחד עם ההרגל לצפות בחיים שמישהו אחר יצר, ואתה מרגיש חלק מזה מבלי לעשות מאומה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;855512:
אני סבורה ש'סא' העלתה נקודה נוספת,
לא ברמת הפרעת קשב - אבל איבוד היצרתיות והיכולת להעסיק את עצמך,
ליזום, לחשוב, ליצור - כל אלו עלולים לאבד יחד עם ההרגל לצפות בחיים שמישהו אחר יצר, ואתה מרגיש חלק מזה מבלי לעשות מאומה.

ושוב - שימי לב לסעיף ב' - המינון...
בדיוק היום דיברתי על זה עם הבן שלי -
למה אנחנו משפחה כזו שאין בה סרטים ומחשב חופשי כמו במשפחות אחרות... (כבר לא מדברת על התכנים אלא נטו על ההתמכרות לשימוש במדיום, אפילו בתכנים מאוד חיוביים כמו פרשת שבוע וכו')
כי אז כל אחד דבוק למסך של עצמו, אין תקשורת בין בני המשפחה, כל אחד רק מתעניין בעיסוקיו ומאבדים את המשפחתיות ואת כל הדברים הנעימים שאנחנו אוהבים לעשות ביחד.
הוא מאוד קיבל את המסר הזה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yoyoBL;855405:
אני אישית חושב שהרבה מהאנשים שבדר"כ. אולי לא ייתנו לילדים שלהם לראות סרטים מצויירם, יהיו יותר גמישים אם היוצר הוא חרדי ויש אישור מהרבנים, אפילו מתאים לתלמודי תורה לתת להם לצפות בהם כ"פעליות" אני בילדותי היו מראים לנו כל מיני סרטי טבע שהיו משעממים למוות, אבל זה היה הכי קרוב לסרט שהיהיה לנו אז אהבנו את זה.. תארי ליעצמיך סרטים מצויירים........
זה אכן הרעיון הכי פרקטי, אבל לכסות מזה הוצאות - לא נראה לי שאפשר...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;855521:
ושוב - שימי לב לסעיף ב' - המינון...
בדיוק היום דיברתי על זה עם הבן שלי -
למה אנחנו משפחה כזו שאין בה סרטים ומחשב חופשי כמו במשפחות אחרות... (כבר לא מדברת על התכנים אלא נטו על ההתמכרות לשימוש במדיום, אפילו בתכנים מאוד חיוביים כמו פרשת שבוע וכו')
כי אז כל אחד דבוק למסך של עצמו, אין תקשורת בין בני המשפחה, כל אחד רק מתעניין בעיסוקיו ומאבדים את המשפחתיות ואת כל הדברים הנעימים שאנחנו אוהבים לעשות ביחד.
הוא מאוד קיבל את המסר הזה.
שמתי לב,
אבל זו נקודה שצריך להיות חזקים מאד בשבילה.
אני בטוחה שאת שומרת בעקביות על הכלל,
אבל להרבה אחרות קל מאד להתיר את הרסן קצת, ועוד קצת, ועוד..
רק בשעת הצורך וכשאין ברירה...
ומהר מאד זה נהיה דרך קבע.

• הוסף לסימניות
אני חושבת שחלק מהיצירתיות הרבה שלנו (כמשפחה :)) היתה מהיעדר מחשב שבשעתו עוד היה מקובל בהרבה בתים, ואני לא אשכח איך היו לי חברות שפשוט חיו בסרט, הדיבור, התנועות, המנגינות...

• הוסף לסימניות
פשוט מ ו ת ק
ורואים השקעה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;855522:
זה אכן הרעיון הכי פרקטי, אבל לכסות מזה הוצאות - לא נראה לי שאפשר...

ברור שאפשר, אני חושב שזה תחום שאף אחד עדיין לא נגע בו (מצויירים לקהל החרדי/דתי) ויש פה סטרטאפ הזוי, יהיו המון המון קונים (של הדיסקים כמובן), יש פה הצלחה ללא ספק..
העניין הוא שצריך לעבור דרך רצינית,כדי להגיע ליצירת המצוייר המדובר, ושבזמן הזה לא יהיו הכנסות, ופה הבעיה לדעתי, ולכן עד עכשיו אף אחד לא עשה את זה, יותר מידי זמן, ולא מספיק כסף...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yoyoBL;855554:
ברור שאפשר, אני חושב שזה תחום שאף אחד עדיין לא נגע בו (מצויירים לקהל החרדי/דתי) ויש פה סטרטאפ הזוי, יהיו המון המון קונים (של הדיסקים כמובן), יש פה הצלחה ללא ספק..
העניין הוא שצריך לעבור דרך רצינית,כדי להגיע ליצירת המצוייר המדובר, ושבזמן הזה לא יהיו הכנסות, ופה הבעיה לדעתי, ולכן עד עכשיו אף אחד לא עשה את זה, יותר מידי זמן, ולא מספיק כסף...
צר לי להטיל ספק בחלומות יפים שכאלו,
ואולם למרבה הצער יש יותר 'המון המון צורבים' מאשר 'המון המון קונים',
ובשביל להגיע לרמה שתספק את אלו שממילא מכניסים סרטים הביתה (מי שלא מכניס בכלל לא יכניס גם את זה) צריך המווווווווון מה שכתבת לעיל.

• הוסף לסימניות
ואוו חמוד...

מעלה חיוך. :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה