אחרי תקופה ארוכה של חצי שנה שלא צילמתי (כי הייתי מאד חולה) חזרתי לצלם!!! אשמח להארות והערות!!
ר רבקי 3869 משתמש פעיל צילום מקצועי • 31/12/18 הוסף לסימניות #1 אחרי תקופה ארוכה של חצי שנה שלא צילמתי (כי הייתי מאד חולה) חזרתי לצלם!!! אשמח להארות והערות!!
M Malki.A משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי עימוד ספרים צילום מקצועי 31/12/18 הוסף לסימניות #2 וואו מרגש. תמונות יפות, אהבתי מאוד את הראשונה (בתמונה השניה יש חלקים שרופים...) מלכי
א אספרסו משתמש מקצוען עיצוב גרפי צילום מקצועי • 1/1/19 הוסף לסימניות #5 תמונות מדהימות!!! נכתב ע"י נאוה זר: אהבתי תלוגו... לחצ/י כדי להרחיב... מצטרפת.
0 0405 שירה משתמש סופר מקצוען צילום מקצועי 1/1/19 הוסף לסימניות #6 הראשונה מקסימה ותרגישי טוב תמיד ...
יואל ארלנגר - קקטוס אוהב קצת מהכל מנהל מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג כתיבה ספרותית מוזיקה ונגינה צילום מקצועי עריכה והפקת סרטים 1/1/19 הוסף לסימניות #7 תמונות יפות רפואה שלמה
ש שרי ארנפלד focusary משתמש סופר מקצוען צילום מקצועי 1/1/19 הוסף לסימניות #9 תמונות יפהפיות תרגישי תמיד טוב!
י יהודית שניאור משתמש סופר מקצוען צילום מקצועי 1/1/19 הוסף לסימניות #10 הראשונה מהממת!!!!! תאורה יפה!
ס סתילה משתמש מקצוען עיצוב גרפי צילום מקצועי הדמיות בתלת מימד עריכה והפקת סרטים עיצוב ואדריכלות פנים 1/1/19 הוסף לסימניות #11 ברוך שובך, רק בריאות והצלחה תמונות יפות!
ז זוהרית כהן -סטודיו B זוהרית כהן-כל תמונה סיפור מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג צילום מקצועי 1/1/19 הוסף לסימניות #12 תמונות רכות ויפות השנייה מעט ... הלוגו יפיפה רפואה שלמה תמיד!
ר רבקי 3869 משתמש פעיל צילום מקצועי • 2/1/19 הוסף לסימניות #14 תודה לכם על התגובות, עושה חשק להעלות עוד!
ראובן 10 צוות הנהלה מנהל מנוי פרימיום צילום מקצועי 3/1/19 הוסף לסימניות #15 ברוך רופא חולים! הראשונה מקסימה מאוד! אם כי הייתי משתמש כאן בכלל השלישים באופן מדוייק. התאורה כאן משהו!
ברוך רופא חולים! הראשונה מקסימה מאוד! אם כי הייתי משתמש כאן בכלל השלישים באופן מדוייק. התאורה כאן משהו!
ש שרה טירהויז מהמשתמשים המובילים! מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג צילום מקצועי • 3/1/19 הוסף לסימניות #16 אהבתי את הכיוון אורה בראשוןנה - מוצלח! השניה מתוקה רק בריאות עד 120!!
ר רחל שטרן משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי צילום מקצועי 5/1/19 הוסף לסימניות #17 התאורה בראשונה מהממת תמונות רכות ויפות
אילה וויג AYALA WEIG מנוי פרימיום צילום מקצועי 5/1/19 הוסף לסימניות #18 הראושנה מאוד יפה מבחינת התפיסה! השניה גם כן חמודה אבל זה נראה שהוא שרוף בחלק עליון, לא? הצבעים בשתיהם ממש רכים ונעימים
הראושנה מאוד יפה מבחינת התפיסה! השניה גם כן חמודה אבל זה נראה שהוא שרוף בחלק עליון, לא? הצבעים בשתיהם ממש רכים ונעימים
י יעל מרק צלמת משפחה |ילדים | אופנה והפקות מנוי פרימיום מרצה בבית פרוג בוגר/תלמיד פרוג צילום מקצועי עיצוב ואדריכלות פנים 29/1/19 הוסף לסימניות #20 משגע בעיקר הראשונה