סוף סוף מצאו דרך לחסום את האינטרנט לגמרי...

• הוסף לסימניות
תאורטית אז מה היה להם שם

קריסת שרתים כללית כתוצאה מ.....

וכמו כל הסמוך הישראלי כמובן שלא היה גיבוי קרוב
מה שיצר פריסה מחדש של הנתונים על השרתים עם גיבוי מאוחר אחורה

מה שהוביל למחיקת הגדרות של משתמשים והחזרתם להגדרות לא מעודכנות שהינם עמדו מיום הגיבוי המאוחר

אז כדור השלג (שנראה כבר לוהט...) מתגלגל לסיבוב שני של כוננות ספיגה הימים שאחרי

לחץ בטלפונייה מתלונות בקשות כי כל ההגדרות השתנו להם
בלי לחשב את תוספת הצעקות על היום שלפני שנחסם האינטרנט

וזרם הביטולים ואיומים כמו שאנו מכירים של עסקים שהושבתו גם מבחינת טלפונייה

יקח להם לפחות שבועיים לחזור לשיגרה רגילה טלפונייה יציבה עם מספר ממתינות המצדיקות מענה לאחר זמן המתנה ממושך וחוסר שירות

שכל אחד יעשה את השיקול שלו
אישית אני מעדיף להחזיק שם משתמש נוסף בתור Backup

• הוסף לסימניות
החבר'ה שם כנראה לא שמעו שם על BCP, DRP ושאר ירקות בנושא שרידות התאוששות מאסון והמשכיות עסקית ..
חברה בסדר גודל שכזה לא יכולה להרשות לעצמה תקלה שכזו.. המוניטין יורד לרצפה שלא לדבר על התביעות שבדרך..

• הוסף לסימניות
טוב, ביררתי וזה מה שנמסר לי מהחברה
"בימים אלה רכשנו שרתים חדשים ומשוכללים אשר את אותתם ירגישו הלקוחות בימים הבאים עלינו לטובה. בדרך כלל כששרתים חדשים נכנסים לתמונה הם גורמים לתזוזה במערכות ולפעמים גם לקריסות שונות".

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י TIP X;572556:
טוב, ביררתי וזה מה שנמסר לי מהחברה
"בימים אלה רכשנו שרתים חדשים ומשוכללים אשר את אותתם ירגישו הלקוחות בימים הבאים עלינו לטובה. בדרך כלל כששרתים חדשים נכנסים לתמונה הם גורמים לתזוזה במערכות ולפעמים גם לקריסות שונות".

כל אחד והאמונה שלו

חברה רצינית שיש לה מספר לקוחות כמו שלהם מפורסמת מציגה דוחות כספיים רווח והפסד עם בעלי מניות ועניין מצהירה מראש על שידרוגים מעין אלו כדי שמשרד הפרסום שלהם ימנף את ההודעה

יותר מכך
חוסר התחשבות חוצפה או אך שתרצו לבטא זאת
לא יתכן ולא שמעתי על מנהל חברה שמסתתר בשעות כאלו מאחורי תא קולי
לא יוצא לציבור בתקשורת בהודעה מראה פנים ומתנצל ומבהיר מה שקרה
סלקום לא יצאו בהצהרה מול כל העולם על כשל ודוגמאות לא חסר

זה לא נקרא: ניהול, שירות, אחריות

אין להם אף אחד מהמרכיבים האלו כך שהם יכולים למכור כל מה שרוצים כל זמן שהם לא מבצעים זאת ברשמיות זה כלום

• הוסף לסימניות
ועוד דבר לשאלה שנשלחה באישי

מה לך ולרימון?

(לא נגעתי)

אוקי נתחיל בזה שאני מעולם לא היתי לקוח בחברה (וגם לא של נתיב.... המתחרה) אני לא מנפגעי החברה

הקשר בני לבין המערכת שלהם הינו בין הטובים שיש המון מהדברים שהשתיקה יפה להם
לא לחינם אני בקיא במאפייני שני החברות (נתיב ורימון) גם ברמת הטכנולוגייה ודרך פעולה

אני מאמין בטכנולוגיית סינון גם למי שלא (ורבים מלקוחותי הם ממגזר הכללי בכלל לא ממחוזותינו) אני מציע למען הילדים והמשפחה

מראות עיניי בזלזול אני כותב את הדברים מכוונה טובה שיבינו שתודעת השירות תהיה גבוה במחוזותינו ולא מבישה כפי שהיא כיום

שלא לדבר על
בשיטות הסינון המיושנות (אבל על זה אני מדבר יותר במקומות אחרים)
חוסר הפרטיות לנתונים של משתמשי החברה (שכבר כיום מתגבשת תביעה יצוגית על כך בליווי חשיפה תקשורתית)
ורמת השירות של זמני המתנה ארוכים שלעיתים רבות מסתיימות באי מתן מענה הולם

• הוסף לסימניות
אז יאללה DVD תקים חברה חדשה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה