למסירה סוף סוף סקוטצ' כלבבי ולא רק

• הוסף לסימניות
שנים אני מחפשת סקוטצים טובים כמו שהיה פעם
של "וילדה".
מצאתי משהו מעולה ושמחה לשתף: מוצרים של קלין-ארט, בינתיים כל מה שקניתי היה מוצלח... ובמיוחד הסקוטצ
משתפת למי שרוצה: רח השלה בב"ב
0548449212 036194450
הבנתי שיש לה עכשיו גם מבצעים
ושיש להם סניפים בהרבה ערים

• הוסף לסימניות
אני גם ממליצה מאד!
לא רק הסקוצ', גם המטליות ושאר הדברים שלהם ממש מוצלחים!

פשוט עושה חשק לנקות! :)

• הוסף לסימניות
אני גם ממליצה מאד!

אואי קצת נסחפת...הלואי!
ד.א. הבנתי שהיא מאפשרת החזרה של כל המוצרים - גם הפתוחים! למי שלא מרוצה מכל סיבה...

• הוסף לסימניות
גם אני קניתי את הסקוטצ' הזה ונהנית ממנו מאוד.
אני שוטפת איתו בקביעות כלים - והלכלוכים יורדים הרבה יותר בקלות (גם לכלוכים די קשים מסירים).
אח"כ אני מעבירה אותו על הקרמיקות, שולחן וכו' - ממש תענוג.
מה שכן הוא גם "משפשף" על הדרך את כפות הידיים, כדאי לדעתי להשתמש בכפפות כששוטפים עם הסקוטצ הזה.

• הוסף לסימניות
אני גם ממליצה מאד!

תוכלי לפרט מה המעלה במוצרים האחרים שלהם? מעניין אותי
מבחינתי המעלה של הסקוטצ היא הקלות שבה לכלוכים קשים יורדים.

• הוסף לסימניות
תוכלי לפרט מה המעלה במוצרים האחרים שלהם? מעניין אותי
מבחינתי המעלה של הסקוטצ היא הקלות שבה לכלוכים קשים יורדים.
יש להם כפפת שערות עבות וקצרות מבד, שאפשר לאבק איתה נפלא. היחודיות שלה בכך שהיא מאבקת פינות וגם לא נתקעת בהם למשל על אשנבים של חלון
מאד נח לעבוד איתה גם לילדים.
  • יש להם מטלית מעולה לניקוי כלי כסף.
ומגבות שהניראות שלהם לא משהו אך הן סופגות המון ומתייבשות מהר, מתאים לבתים מבורכים בעיקר באמבטיות מה גם שהמגבות לא תופסות נפח וזמנות למקווה או ים.
יש גם כפפה מעולה להברשת מגבעות וכיצ"ב
ועוד כל מיני

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה