סוף סוף!

• הוסף לסימניות
עם רקע שמכבד אותו! :)

יצא קסום כזה... מה'תם אומרים?

קבצים מצורפים

• סנאי עם רקע.png
    KB 890 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
איזה יופי! קסום בהחלט!
(אולי קצת לבן מסביב לאישון?)

• הוסף לסימניות
אותי זה מעצבן---:mad:
איך מגיעים לרמה כזו של אפקטים במנגה?:(
נו, קינאת סופרים----;)
וואו! זה כ"כ יפיפה!:D
האווירה מגניבה לגמרי!!!:cool:
המון בהצלחה!

נ.ב. נסה להוסיף עוד קצת צל מתחת לסנאי, שיראה יותר על השביל.:rolleyes:

• הוסף לסימניות
וואההאוו!!!
איזו אוירה קסומה ומסתורית. גרמת לי לרצות להיות שם.
מזכיר לי סרטי ילדים קסומים כאלה...
כל הכבוד!

• הוסף לסימניות
מאד מתוק!

• הוסף לסימניות
וואווו מדהיייים!!!!!!
ממש פנטזיה קסומה.. והצבעים מטריפים!!

• הוסף לסימניות
יפהפה! קסום בהחלט!
מצטרפת להמלצה לשים לו הילה לבנה על הראש, זה יבדל אותו מהרקע וגם יוסיף קסם.

• הוסף לסימניות
ממש תודה לכולם על הפרגונים והעצות.
אגב, נזכרתי ששכחתי לספר שאת ההשראה לזה לקחתי מאומן ענק בשם גדימינס פרנקביצ'יוס או משו כזה... (Gediminas Pranckevičius), שיצר ציפור דמיונית מהראש, והפך אותה למשו חי ונושם, ועוד באייפד!
יש לי עוד הרבה לשפר כדי להתקרב לרמה- אבל בכ"ז...
הנה חלק מתהליך העבודה שלו:

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    KB 67.3 · צפיות: 15
  • 2.jpg
    KB 78.7 · צפיות: 15
  • 3.jpg
    KB 232.7 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
מתיקות מהפנטת!
איפה האגוזים שהוא אוגר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ishai;1825484:
ממש תודה לכולם על הפרגונים והעצות.
אגב, נזכרתי ששכחתי לספר שאת ההשראה לזה לקחתי מאומן ענק בשם גדימינס פרנקביצ'יוס או משו כזה... (Gediminas Pranckevičius), שיצר ציפור דמיונית מהראש, והפך אותה למשו חי ונושם, ועוד באייפד!
יש לי עוד הרבה לשפר כדי להתקרב לרמה- אבל בכ"ז...
הנה חלק מתהליך העבודה שלו:

איזו אפליקציה זו??

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה