- הוסף לסימניות
מאלף!!!
איך הצלחת להוציא כאלה חיוכים?
מהלקוחות עוד בסדר. אבל משלך זה ממש הצלחה!!!
איך הצלחת להוציא כאלה חיוכים?
מהלקוחות עוד בסדר. אבל משלך זה ממש הצלחה!!!
נכתב ע"י בתישראל;2241578:בעיני הסטילינג דווקא מושלם, שמלת ג'ינס היא לא כזאת אלגנטית.
לדעתי כולם לבושים בסגנון ספורט אלגנטי מוקפד.
הרבה נחת!!
נכתב ע"י tzivi;2241740:זה ממש לא ג'ינס
זה כחול טורכיז עם פורח בלרינה למטה ואפילו נעלי שבת וקשת פרחים אלגנטית במיוחד
נכתב ע"י RacheliM;2241818:זה ג'ינס,וזה ספורט אלגנט.
ואני ממשיכה את התגובה שלי מהאשכול הסמוך:
יש עניין של טאקט.
לבוא לאישה שסחבה את 5 ילדיה בשיא החום לעיר אחרת,ימים שלמים תיכננה בגדים,קנתה ארזה סחבה צילמה -
לבוא ולהגיד לה : תקשיבי השילוב נוראי.
זה חוסר טאקט רציני ביותר.
כי מה את חושבת? שהיא תרוץ עכשיו עוד פעם ותחליף לכולם את הבגדים ותצלם שוב?? בחלומות הלילה.
יש פה תמונה מהממת מוכנה מוגמרת ילדים מחייכים טוב להם והם שמחים. תמונה משפחתית נהדרת.
לא אהבת תבגדים? אל תקני.
וזהו.
נכתב ע"י סתם;2241839:רחלי
אני מרשה לעצמי להתערב בגלל האשכול הקודם
בגלל שאתן צלמות וזה הילדים שלכן אז כולם מצפים כאן למושלמות
זה הרי הכרטיס ביקור שלכן
התמונה בכללי מהממת ומיוחדת ובאמת מושלמת - החיוכים סוף!!!
הבגדים לבד - מדהימים
הקשתות - הרבה - מיותר חגיגיות (מרגיש מאד)
הסטיילינג - ניתן לשיפור קטן ולמעט חשיבה
זהו...
נכתב ע"י tzivi;2241740:זה ממש לא ג'ינס
זה כחול טורכיז עם פורח בלרינה למטה ואפילו נעלי שבת וקשת פרחים אלגנטית במיוחד
נכתב ע"י AYALA.K;2241869:והכי חשוב שמחים !
נכתב ע"י יעל א;2241893:הם שמחים כי מישהו עושה לי קרניים..מאחורי הגב...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אוקי., טורונטיאני, אסתרינה! ועוד 39 משתמשים42 //